سال انتشار: 1388
محل انتشار:
چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
کد COI مقاله: ICSM04_060
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,445
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی راهبردهای فناوری اطلاعات در تامین و توزیع محصول زراعت پنبه
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق شناسایی راهبرهای فناوری اطلاعات در جهت پیاده سازی فرایندتامین و توزیع محصول زراعت پنبه ا ست دراین تحقیق راهبرهای پیشنهادی از روش تحلیلی ماتریس SWOT شناسایی شده و برای ارزیابی موقعیت و انتخاب راهبرد از بین راهبرهای پیشنهادی از روش SPACE استفاده کردیم. عوامل قوت و ضعف، فرصت و تهدید بوسیله مصاحبه باذینفعان زنجیره و همچنین مطالعه و بررسی نتایج تحقیقات پیشین مشخص شد. و جهت سنجش معیارهای ماتریس SPACE از خبرگان نظر سنجی بعمل آمد و داده های نظر سنجی با نرم افزار SPSS تحلیل آماری و درنتیجه استراتژی تهاجمی بعنوان راهبرد منتخب معرفی شد. بهبود کیفیت محصول، توسعه بازار و نفوذ در بازاراز اهداف این راهبرد است. راه حل اجرایی تحقق راهبرد منتخب پیاده سازی ESCM زراعت پنبه است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSM04_060 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/81098/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رادپور، اسداله و غلامیان، محمدرضا،1388،شناسایی راهبردهای فناوری اطلاعات در تامین و توزیع محصول زراعت پنبه،چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک،تهران،https://civilica.com/doc/81098
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، رادپور، اسداله؛ محمدرضا غلامیان)
برای بار دوم به بعد: (1388، رادپور؛ غلامیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مرورى نظرى بر واژه شناسى اجتماعى فاجعه
- ارزیابى مدیریت بحران درایران بر مبناى مدل لیتل جان (با بررسى موردى سیل فروردین 1398 لرستان،مازندران و زلزله آبان 1396 کرمانشاه )
- چارچوب ارزیابى جامع خسارتهاى اقتصادى سیل (مستقیم، غیرمستقیم، ملموس و ناملموس):رخداد سیل 29 فروردین 1395 نوده خاندوز، حوضه رودخانه گرگان رود
- اولویت بندى تجهیزات هوشمندسازى ساختمانها با رویکرد پدافند غیرعامل
- برنامه ریزى سایتهاى داراى پتانسیل اسکان موقت در مقیاس شهرى با روشAHPدر شهر قم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آسیب شناسی نظام برنامه ریزی. مروری بر تحولات نظام برنامه ریزی در ایران
- بررسی پایداری شبکه ارتباطات کشور در شرایط بحران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.