سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ACIAU01_187
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 143
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تلفیق ھویت و تکنولوژی در معماری کشورھای عربی منطقه؛مروری بر سیر تحول تکنولوژی ساخت در کشورھای عربی از 1900 تا امروز
چکیده مقاله:
این نوشتار با ھدف شناخت ارتباط میان رویکردھای ھویتی و تکنولوژی ساخت در کشورھای عربی منطقه با شیوه بررسی تاریخی و محتوایی نمونه ھای معماری کشورھای منطقه را مورد بررسی قرار میدھد.این نوشتار با بررسی و طبقه بندی آثار معماری در کشورھای عربی منطقه در دوران مدرن از سال 1900 در سه بازه زمانی به بررسی و تحلیل ارتباط معماری و تکنولوژی ساخت میپردازد. در این مسیر نمونه ھایی از کشورھای پیشرو در صنعت ساخت در منطقه از جمله مصر، اردن، لبنان، سوریه، عراق و ھمینطور کشورھایی چون کویت، عربستان صعودی و امارات متحده عربی مورد توجه قرار میگیرد. در این بین مولفه ھای متعددی از جمله آموزش معماری در این کشورھا، سیاست ھای ملی، تحولات اقتصادی، رویکردھای معماری و فرھنگی و جریانھای اجتماعی به عنوان بازیگرانی که در سیر تحول صنعت ساخت در کشورھای منطقه نقش بازی میکنند نیز مورد توجه قرار میگیرد.نتایج مطالعات پس از ترسیم سیر تحول پیوند تکنولوژی و صنعت ساخت با رویکردھای معماری را در قرن 20 و اوایل قرن 21 در کشورھای مسلمان (کشورھای عربی منطقه خاورمیانه)، نشان می دھد که اگرچه گرایش به معماری و تکنولوژی ساخت بومی در میان معماران بومی منطقه ھمواره به عنوان یک گرایش مطرح در دھه ھای پیشین مطرح بوده است، و ھمچنین دستاوردھای قابل قبولی در تلفیق معماری بومی با تکنولوژی ھای روز در منطقه شکل گرفته، اما رویکردھا و سلایق عمومی غالب در استفاده از معماران و شرکتھای بزرگ بینالمللی، کشورھای منطقه را به عنوان پذیرنده صرف محصول مطرح کرده و به جزء معدود پروژهھای سالھای اخیر تلاشی در ارتقاء سواد سازندگان بومی صورت نگرفته است.
کلیدواژه ها:
كشورھاي عربي- اسلامي، ھويت، تكنولوژي ساخت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/809537/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آل هاشمی، آیدا،1397،تلفیق ھویت و تکنولوژی در معماری کشورھای عربی منطقه؛مروری بر سیر تحول تکنولوژی ساخت در کشورھای عربی از 1900 تا امروز،کنگره بین المللی معماری و شهرسازی معاصر پیشرو در کشور های اسلامی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/809537
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آل هاشمی، آیدا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، آل هاشمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.