سال انتشار: 1389
محل انتشار:
پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE05_457
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,339
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین پارامترهای برشی سطوح تماس سنگ- بتن و سنگ- سنگ تحت شرایط سختی نرمال ثابت
چکیده مقاله:
درک صحیح از رفتار مکان یکی سطوح تماس بین سنگ - بتن و سنگ - سنگ، نقش مهمی در طراحی و اجر ای بسیاری از پروژ ه های مهندسی مرتبط با سنگ ها دارد . از جمله ی این پروژه ها می توان به تونل های راه و راه آهن، تونل های انتقال آب و سا یر خدمات، فونداس یون سدها و سیلوها ،مغارهای بزرگ نیروگاه های برق آبی، شمع های ساخته شده در زمین و مخازن ذخیره ی نفت اشاره کرد . طراحی و مدلسازی عدد ی این پروژ ه ها نیازمند تعیین پارامترها ی تماسی از جمله مقاومت برشی حداکثر ، سختی نرمال، سختی برشی، چسبندگی، ضر یب اصطکاک می باشد که عموما درآزمایشگاه توسط دستگاه برش مستقیم تعیین می شوند. عمده ی مطالعات آزمایشگاهی و روشهای مدلسازی سطوح تماسی، تحت شرایط تنش نرمال ثابت صورت گرفته است . تحت این شرایط، تنش نرمال موثر بر روی سطح، طی فرآیند برش ثابت باقی می ماند. این در حالی است که در بسیاری از موارد، سطوح تماس سنگ- بتن و سنگ- سنگ بعلت ناهموار بودن آنها، طی فرآیند برش اتساع می یابند . از طرفی بعلت حضور بسیاری ازپروژه های مهندسی در اعماق زمین، از اتساع آزادانه ی آنها جلوگیری می شود. این امر سبب افزا یش تنش نرمال موثر بر سطح تماسی می شو د.بطوری که مقاومت برش ی تماسی افزایش یافته و رفتار نرم شوندگی کرنش تبدیل به رفتار سخت شوندگی می شو د. در نظر گرفتن ا ین اثر نقش بسزایی در ارائه یک طرح موفق برای پروژه ها خواهد شد. برای شبیهسازی صحیح این تغییرات باید از دستگاه برش مستقیم تحت شرا یط سختی نرمال ثابت استفاده کرد. اخیرا مطالعاتی در ا ین زمینه جهت طراحی این دستگاه در آزما یشگاه مکا نیک سنگ دانشگاه تهران صورت گرفته است .در این مقاله مروری بر دستگاه طراحی و ساخته شده به این من ظور صورت گرفته و رفتار مکان یکی برخی از سطوح تماسی تحت شرا یط سختی نرمال ثابت بررسی و روشهای مدلسازی آنها مطرح شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCE05_457 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/80739/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عطاپور، هادی و موسوی، مهدی،1389،تعیین پارامترهای برشی سطوح تماس سنگ- بتن و سنگ- سنگ تحت شرایط سختی نرمال ثابت،پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران،مشهد،https://civilica.com/doc/80739
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، عطاپور، هادی؛ مهدی موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1389، عطاپور؛ موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر شکل و خصوصیات درزه ها بر جریان سیال درون سنگ های درزه دار
- آزمایش پرسیومتری در مهندسی ژئوتکنیک
- ارتباط بین املاح موجود در آبهای زیرزمینی وسازند های تشکیل دهنده دشت راور
- مدل سازی سطوج درزه ها با استفاده از هندسه فراکتال
- تحلیل همبستگی متعارف خواص مکانیکی و خواص شاخص سنگها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی وضعیت صادرات سنگهای ساختمانی ایران و تجزیه و تحلیل بازارهای هدف
- بررسی کاربرد آهکهای اطراف محلات به عنوان مصالح ساختمانی (شن و ماسه)
- استفاده از اسپلیترهای هیدرولیکی¸ روشی قدرتمند و اقتصادی برای شکافتن سنگ و بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل در طرح های توسعه و عمران شهری (دستورالعمل مکانیابی مراکز حیاتی و حساس)
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.