سال انتشار: 1389
محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE05_420
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,260
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه چارچوب طراحی سرویسهای شبه حملونقل عمومی مبدا- مقصد شهرهای کوچک
چکیده مقاله:
هدف عمده در طراحی یک سیستم حم لو نقل عمومی، پوشش تقاضاست که باید به صورت متناسب و به وسیله مدهای مختلف پوشش داده شود.سرویسهای شبه حم لو نقل عمومی (پاراترانزیت) به عنوان مد واسط بین وسیله نقلیه شخصی و سرویسهای حمل و نقل عمومی به خوبی می توانند قسمت عمده ای از سفرها را به ویژه در شهرهای کوچک پوشش دهند. در این مقاله چارچوبی کاربردی جهت طراحی سیستمهای شبه حم لو نقل عمومی مبدا- مقصد (شاتل) جهت به کارگیری در شهرهای کوچک ایران ارائه شده است. این چارچوب با استفاده از اطلاعات موجود درشهرهای کوچک ایران مسیرهای اولیه سرویسهای مبدا– مقصد را طراحی کرده و شاخصهای ارزیابی آنها را به منظور بهبود وضعیت در آینده ارائه می نماید. همچنین جهت امکا نسنجی اجرایی، سرویسهای مبدا-مقصد شهر کاشان با استفاده از این چارچوب طراحی شده است.
کلیدواژه ها:
سرويسهاي مبداء، شبه حمل و نقل عمومي، طراحي سرويس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/80702/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریعت مهیمنی، افشین و یزدگردی، کیانا و امیری پور، سیدمحمدمهدی،1389،ارائه چارچوب طراحی سرویسهای شبه حملونقل عمومی مبدا- مقصد شهرهای کوچک،پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/80702
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، شریعت مهیمنی، افشین؛ کیانا یزدگردی و سیدمحمدمهدی امیری پور)
برای بار دوم به بعد: (1389، شریعت مهیمنی؛ یزدگردی و امیری پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- یافتن مسیرهای ریلی سریع السیر بین ناصریه و نجف در محیط GIS با استفاده از روش TOPSIS
- استفاده از GIS در برنامه ریزی و مدیریت سیستم های حمل و نقل شهری
- نقش سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS)، در بهبود شاخص های ایمنی حمل و نقل شهری
- ارزیابی و تحلیل دسترسی به پارکهای شهری برمبنای فاصله پیاده روی با استفاده از تحلیل شبکه (مورد مطالعه مناطق 22 گانه شهر تهران)
- بازمکان یابی ایستگاه های دوچرخه برای افزایش سطح دسترسی و کیفیت حمل ونقل غیرموتوری با استفاده از GIS وارائه راه کارهای تشویقی (نمونه موردی: منطقه 8 تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.