سال انتشار: 1398
محل انتشار: چهاردهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران
کد COI مقاله: IGAC14_064
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 173
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی و تحلیل دسترسی به پارکهای شهری برمبنای فاصله پیاده روی با استفاده از تحلیل شبکه (مورد مطالعه مناطق 22 گانه شهر تهران)
چکیده مقاله:
فضاهای عمومی نقش مهمی در کیفیت زندگی شهروندان دارند. یکی از فضاهای عمومی مهم و تاثیرگذار بر زندگی شهروندان پارکها و فضاهای سبز است. فضاهای سبز شهری از یکطرف موجب بهبود وضعیت محیطزیست شهرها میشود، از طرف دیگر شرایط مناسبی برای گذارندن اوقات فراغت شهروندان فراهم میسازد. این مطالعه با هدف اصلی سنجش دسترسی پیاده به فضاهای سبز در کلان شهر تهران انجام گردید. روش تحقیق کمی و تحلیلی بوده و نرم افزار Arc Gis و extension Network Analysis در تحلیل ابعاد کمی مورد استفاده قرار گرفت. ابتدا بافرهای فضایی به فواصل 400متر، 400 تا 800 متر و 800 تا 1200 متر برمبنای شبکه معابر از فضاهای سبز ایجاد گردید. نتایج نشان داد که بیش از 27درصد از مساحت شهر تهران تا فاصله 400 متر، حدود 32 درصد به فاصله 800-400 متر و حدود 20 درصد از آن به فاصله 1200-800 متر به فضاهای سبز دسترس دارند. . بنابراین بیش از 80 درصد از مساحت شهر تهران به فاصله تا 1200 متری تحت پوشش فضاهای سبز قرار دارند که با احتساب سرعت پیاده روی 1/3 متر برثانیه در حدود 15 دقیقه قابل دسترسی هستند. با این وجود دسترسی پیاده به فضاهای سبز در مناطق مختلف شهر تهران تفاوت زیادی را نشان می دهد به طوریکه مناطق 1 و 20 بالاترین میزان دسترسی و مناطق 13 و 9 کمترین میزان دسترسی را دارا می باشند. از این رو در طرح های توسعه فضای سبز این مناطق باید در اولویت قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
تحليل شبكه، فضاي سبز، پارك ها، تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/876542/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدیق، عباس و صدیق، مهدی،1398،ارزیابی و تحلیل دسترسی به پارکهای شهری برمبنای فاصله پیاده روی با استفاده از تحلیل شبکه (مورد مطالعه مناطق 22 گانه شهر تهران)،چهاردهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/876542
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صدیق، عباس؛ مهدی صدیق)
برای بار دوم به بعد: (1398، صدیق؛ صدیق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی آزمایشگاهی سختی شکست مخلوط آسفالتی با استفاده از آزمون خمش نیم دایره
- تاثیر کیفیت پیاده راه ها در افزایش سطح تعاملات اجتماعی و سرزندگی فضاهای شهری
- بررسی عملکرد پارکهای بانوان (نمونه مطالعه موردی: پارک بانوان شهر رشت)
- چگونگی تاثیر گذاری یادگیری سازمانی برعملکرد استراتژیک کسب و کار
- نگاهی به سیر تحولات نظریه های برنامه ریزی شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.