بررسی تاثیر ارتعاشات آلتراسونیک قطعه کار در فرآیند ماشینکاری تخلیه الکتریکی(EDM) فولاد FW4
محل انتشار: نهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,544
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICME09_285
تاریخ نمایه سازی: 5 آبان 1388
چکیده مقاله:
دراین تحقیق باترکیب دو فرآیند ماشینکاری تخلیه الکتریکی (EDM) و ماشینکاری با ارتعاشات آلتراسونیک (USM)، ماشینکاری فولاد جوشکاری(FW4) مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. طی آزمایشات صورت گرفته، با تغییر پارامترهای ورودی فرآیند (زمان روشنی پالس و شدت جریان جرقه) در دو حالت ماشینکاری تخلیه الکتریکی با و بدون ارتعاشات آلتراسونیک قطعهکار معلوم گردید در زمانهای روشنی پالس کم، نرخ بار برداری (MRR) در فرآیند ماشینکاری تخلیه الکتریکی با ارتعاشات آلتراسونیک قطعهکار (US-EDM)تا چهار برابر بزرگتراز فرآیند ماشینکاری تخلیه الکتریکی بدون ارتعاشات آلتراسونیک قطعهکار است. همچنین نتایج بدست آمده نشان میدهند در زمان های روشنی پالس بیشتر، ارتعاشات آلتراسونیک قطعه کار نهتنها موجب افزایش نرخ باربرداری نمیشود، بلکه بهمقدار کمی موجب کاهش آن میگردد.
کلیدواژه ها:
ماشینکاری تخلیه الکتریکی(EDM) ، ماشینکاری ترکیبی تخلیه الکتریکی با ارتعاشات آلتراسونیک قطعهکار(US-EDM) ، نرخ باربرداری ماده (MRR)
نویسندگان
محمدرضا شبگرد
استادیار گروه مهندسی ساخت و تولید دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز
حامد کاکولوند
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ساخت و تولید دانشکده مکانیک دانشگاه
بابک سعدی زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی ساخت و تولید دانشکده مکانیک دانشگاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :