سال انتشار: 1394
محل انتشار: فصلنامه رسانه، دوره: 26، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_RSNE-26-2_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 114
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سبک زبان در گفتمان خبری (مطالعه موردی برنامه خبر 20 شبکه خبر)
چکیده مقاله:
در این پژوهش انسجام سبک زبانی برنامه خبر 20 در چارچوب نظریه طراحی مخاطب بررسی شده است. طبق نظریه طراحی مخاطب، گوینده سبک زبانی خود را متناسب با مخاطب خود انتخاب می کند و این مسیله در رسانه های خبری که نیاز به جذب و حفظ مخاطب دارند، از اهمیت برخوردار است. برای بررسی سبک زبانی برنامه خبر 20 ، سه بعد زبان شناختی آوایی/ واژگانی، اسم سازی، و ساخت معلوم/ مجهول انتخاب شدند و انسجام سبکی برنامه در چارچوب هر یک از این ابعاد زبانی بررسی شد. برنامه خبر 20 مربوط به تاریخ بیستم شهریورماه 1391 ضبط شد و گفتار مجری برنامه در استودیو و سایه روشن به صورت مکتوب در آمد و در قالب 15 بند خبری مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که صورت آوایی واژه ها در سبک خبر 20 همانند سبک محاوره ای و غیررسمی است، اما دیگر ابعاد واژگانی، اسم سازی، و ساخت معلوم/ مجهول در آن متمایل به سبک رسمی است.
کلیدواژه ها:
سبك زباني، طراحي مخاطب، همنوايي، گفتمان خبري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/793252/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زابلی زاده، اردشیر و موسوی، ندا،1394،سبک زبان در گفتمان خبری (مطالعه موردی برنامه خبر 20 شبکه خبر)،،،،،https://civilica.com/doc/793252
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، زابلی زاده، اردشیر؛ ندا موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1394، زابلی زاده؛ موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی مفاهیم تعلیم و تربیت در مثنوی معنوی (مبتنی بر قرآن و روایات)
- تأملی بر تربیت درمکتب انسان ساز سعدی
- بررسی مفاهیم تربیتی در شعر کودک با تکیه بر اشعار جعفر ابراهیمی و شکوه قاسم نیا
- بررسی محتوای تربیتی اشعار خواجه عبدالله انصاری از منظر روانشناسی
- تحلیل محتوای کیفی کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ی ابتدایی از منظر تربیت اخلاقی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.