سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: JR_JPSR-4-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 109
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی حساسیت کانترست و میدان بینایی در بیماران گلوکوم زاویه باز
چکیده مقاله:
هدف: بررسی ارتباط بین حساسیت کانترست و میدان بینایی در گلوکوم زاویه باز روش بررسی: در این مطالعه به بررسی 60 فرد ( 120 چشم) دارای گلوکوم زاویه باز Primery Open Angle Glaucoma; POAG و 40 فرد (80 چشم) نرمال در محدوده سنی 30-60 سال که حدت بینایی 20/40 یا بهتر داشتند پرداخته شد . نقایص میدان بینایی افراد با استفاده از شاخص های (Mean Deviation; MD) و Pattern Standard Deviation; PSD پریمتری اتومات Humphrey و حساسیت کانترست Contrast با استفاده از شاخص های Michelson و Weber آزمایش کانترست فر ایبرگ اندازه گیری شد میدان بینایی با استفاده از برنامه تمام آستانه 2-24 با استفاده از دستگاه پریمتری Humphrey انجام شد. پس از جمع آوری داده ها، اطلاعات بدست آمده از طریق روش های آماری توصیفی و تحلیلی آنالیز گردید یافته ها: در ارزیابی مقادیر بدست آمده از آزمایش حساسیت کانترست، در افراد گلوکومی میزان کمی معیار Michelson و Weber در مقایسه با افراد نرمال بیشتر بود که بیانگر کاهش میزان حساسیت کانترست در افراد گلوکومی است. ارتباط معناداری p=0/001 و r=0/289 بین متغیر MD (نمایانگر صدمات منتشر) با Michelson و نیز MD با P=0/001 و Weber r=-0/302 برقرار است، اما این ارتباط در مورد متغیر PSD که در بیماران گلوکومی نمایانگر صدمات موضعی است صدق نمی کند نتیجه گیری: در بیماران گلوکوم زاویه باز با حدت بینایی 20/40 یا بهتر، بین کاهش حساسیت کانترست با افزایش نقایص میدان بینایی ارتباط قابل ملاحظه ای وجود دارد. به نظر می رسد همین کاهش حساسیت کانترست می تواند علت شکایت بیماران گلوکومی از بینایی ضعیف علیرغم حدت بینایی نرمال آنان باشد. ارتباط این یافته مبین آن است که می توان آزمونهای موثرتری برای تشخیص این بیماری گلوکوم انجام داد.
کلیدواژه ها:
حساسیت کانترست، گلوکوم، میدان بینایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/791127/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهربان، ملیحه و جعفرزاده پور، ابراهیم و اکبرزاده باغبان، علیرضا و کنگری، هاله،1394،بررسی حساسیت کانترست و میدان بینایی در بیماران گلوکوم زاویه باز،،،،،https://civilica.com/doc/791127
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مهربان، ملیحه؛ ابراهیم جعفرزاده پور و علیرضا اکبرزاده باغبان و هاله کنگری)
برای بار دوم به بعد: (1394، مهربان؛ جعفرزاده پور و اکبرزاده باغبان و کنگری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 4,172
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه عملکرد و قدرت اندام فوقانی زنان والیبالیست نیمه حرفه ای با و بدون آسیب شانه
- پاسخ سطوح سرمی گرلین آسیل دار و پپتیدYYبه یک جلسه ورزش تناوبی شدید در شرایط ناشتایی و متعاقب مصرف صبحانه پر پروتئین در مردان جوان دارای اضافه وزن
- بررسی اثربخشی لیزر پرتوان Nd:YAG و ورزش درمانی بر درد و عملکرد بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو
- بررسی اپیدمیولوژیک سقوط از اسب و مصدومیت های چابکسواران ایرانی1394-1387
- اثر 10 هفته تمرین استقامتی، مقاومتی و ترکیبی بر سطح سرمی واسپین و شاخص مقاومت به انسولین در موش های صحرایی دیابتی نوع2
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.