سال انتشار: 1397
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
کد COI مقاله: MECHAERO03_385
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 208
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش آبگرمکن خورشیدی در بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان
چکیده مقاله:
در آخرین بیانیه سازمان ملل متحد در سال 2102 با عنوان آینده ای که ما می خواهیم، یکی از اصلی ترین شاخص های پایداری برای کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته، بهره مندی از انرژیهای تجدید پذیر است. افزایش انتشار آلاینده های محیط زیست و گازهای گلخانه ای تنها بخشی ازتبعات زیست محیطی مصرف حامل های انرژی منشاء فسیلی از مرحله تولیدتا مصرف نهایی بشمار می رود. این مقاله سعی دارد تا با ارایه مطالب علمی و فنی در مورد آبگرمکن های خورشیدی راه را برای انتخاب صحیح آبگرمکن های خورشیدی به مصرف کننده هایی که اطلاعات کافی در این باره ندارند نشان دهد و در ادامه میزان هزینه های اجتماعی ناشی از مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی و تولید آبگرم مصرفی دراین بخش بررسی شود .با توجه به پژوهش و نتایج تجربی برای مجتمع های مسکونی که دارای موتورخانه می باشند و میزان مصرف آب گرم زیادی دارند سیستم خورشیدی پمپ دار غیر مستقیم با کلکتورهای تخت پیشنهاد می گردد و همچنین برای منازل مسکونی در مناطق دارای سختی آب زیاد و سردسیری سیستم ترموسیفون با کلکتور لوله خلا و برای مکانهای عمومی مانند پارک ها سیستم ترموسیفون با کلکتور صفحه تخت مناسب می باشد. با در نظر گرفتن تولید آلاینده های ناشی از استفاده گاز طبیعی جهت تامین آب گرم مصرفی در بخش خانگی و هزینه های زیست محیطی و اجتماعی ناشی از آن ، می توان در صورت استفاده از آبگرمکن های خورشیدی ، میزان قابل توجهی از این آلاینده ها را کاست و از هزینه های اجتماعی وزیست محیطی ناشی از آن صرفه جویی کرد.با عنایت به اینکه حدود 80درصد ازسال در کشورآفتاب داریم می توان با اجرای طرح در طول 5 سال برای نیمی از21 میلیون خانوار ساکن در کشور، حدود5512833 تن آلاینده وهمچنین 15/15 میلون دلاردر پایان سال پنجم ازهزینه های اجتماعی کاهش داد.
کلیدواژه ها:
انرژي هاي تجديد پذير، انرژي خورشيدي، آبگرمكن خورشيدي، اثرات زيست محيطي و اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/789056/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسائلی، نوید،1397،نقش آبگرمکن خورشیدی در بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان،سومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،،،https://civilica.com/doc/789056
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مسائلی، نوید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، مسائلی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی راهکارهای استفاده بهینه از انرژی خورشیدی در ساختمان
- مروری برعملکرد گیربکس اتوماتیک AL4 و مقایسه آن با ZF4HP14
- توسعه استفاده از سیستم توزیع متغیر ترمز جهت افزایش ایمنی خودروها
- استفاده از انرژی خورشیدی در تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز یک ساختمان مسکونی
- بررسی توجیه اقتصادی جایگزینی خودروهای خورشیدی و برقی به جای خودروهای بنزینی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهبود بهره وری آب شیرین کن خورشیدی با افزایش آب گریزی در سطح چگالش
- بررسی ترمودینامیکی سیکل برایتون فوق بحرانی دی اکسید کربن با باز تراکم و بازیاب و مولد ترموالکتریک
- طراحی مسیر دو بعدی ربات پرنده بر مبنای درخت جستجوی تصادفی با قیود فضای پروازی
- مدل سازی عددی شكست هیدرولیكی سد با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
- بررسی عددی پروفیل سرعت در حوضچه های رسوبگیر اولیه به کمک هیدرولیک محاسباتی CFD
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.