سال انتشار: 1379
محل انتشار: سومین همایش ملی بهداشت محیط
کد COI مقاله: NCEH03_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,065
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی سد زاینده رود
چکیده مقاله:
روش مورد استفاده در این تحقیق ماتریس Wooten&Rau می باشد. در این روش، ریز فعالیتهای پروژه سد زاینده رود به دو مرحله ساخت و بهره برداری تقسیم شده و اثر هر کدام از این ریز فعالیتها در هر دو مرحله به صورت جداگانه بر روی پارامترهای زیست محیطی زمین، آب، هوا، صدا، زیستگاههای گیاهی و جانوری، مسائل اقتصادی- اجتماعی، بهداشت و زیبایی منطقه) ارزیابی شده است. پارامترهای زیست محیطی نیز هر کدام به زیر بخشهای مختلفی تقیسم شده است. اثر هر ریز فعالیت پروژه سد زاینده رود بر هر پارامتر زیست محیطی، یک خانه از ماتریس را به خود اختصاص می دهد و هر خانه خود به سه بخش تقسیم می شود. قسمت سمت چپ هر خانه به عدد مربوط به دامنه اثر با علامت مثبت یا منفی به معنای اثر مثبت یا منفی و قسمت پائین و سمت راست هر خانه به عدد مربوط به اهمیت اثر اختصاص می یابد. دامنه اثرات نشان دهنده درجه، وسعت و یا میزان تغییرات است. اما اهمیت اثر به قضاوت ارزیاب بستگی دارد. اهمیت اثرات با توجه به اینکه برای کلیه اثرات مشترک می باشند، به صورت زیر تعریف شده است: اثر خیلی کم با نمره (1)، اثر کم با نمره(2)، اثر مهم با نمره(3)، اثر خیلی مهم با نمره(4)، اثر بسیار مهم با نمره(5).دامنه اثرات نیز در مورد اثر هر ریز فعالیت پروژه بر روی هر پارامتر زیست محیطی به صورت جداگانه تعریف شده و برای اثرات مثبت و یا منفی با توجه به وسعت آنها نمره 1،2 یا 3 با علامت (+) یا (-) در نظر گرفته شده است. نمره کل پروژه سد زاینده رود پس از جمع جبری نمرات مثبت و منفی برابر (52+) شده و بنابراین اثر کلی سد زاینده رود بر محیط زیست مثبت ارزیابی می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCEH03_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/78554/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بینا، بیژن و اسدی، مهدی،1379،ارزیابی اثرات زیست محیطی سد زاینده رود،سومین همایش ملی بهداشت محیط،کرمان،https://civilica.com/doc/78554
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، بینا، بیژن؛ مهدی اسدی)
برای بار دوم به بعد: (1379، بینا؛ اسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Telfolv, T.(1 994). "Environmenta Assessment. CIRIA. ...
- Wooten, D.C, _ Rau, G.G. (1 98 0). "Environmenta Impact ...
- Chapman, D.(1 996)."Water Quaity Assessment".E & FN SPON. ...
- Canter, W.(1 970)." Environmenta Impact Assessment" .MC Graw Hill. ...
- Lerer, L.B, . Scudder, T.(1 999)."Health Impact of Large Dams:-.Environ ...
- Carlson.M.(_ 994). "Eutrofication for Keban Dam Reservo ir".Environ .Bull .VoL ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ارزیابی اثرات زیست محیطی سد مخزنی سیاهو شهرستان سربیشه و تاسیسات وابسته(1395)
- بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارائه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نواحی شهری و میزان تاب آوری دربرابر زلزله و ارایه راهکارها در زمینه کاربری های شهری(نمونه موردی : شهرستان الشتر)
- مدیریت یکپارچه کلانشهرها در مواجهه با بحرانهای طبیعی با تاکید بر کلانشهر تهران
- تبیین و تحلیل مفهوم تاب آوری و شاخص سازی آن در مدیریت سوانح اجتماع محور
- ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث سد هیدوچکان با استفاده از روش ماتریس ICOLD
- تاب آوری شهر؛ مفاهیم و مدل ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- LTE – LOW TEMPERATURE EVAPORATOR
- TWO APPLICABLE TECHNOLOGIES FOR WATER EXTRACTION AND DESALINATION
- RESEARCH RESULTS IN UNCONVENTIONAL WATER TREATMENT
- OCEAN, THERMAL POTENTIAL, AND DESALINATION (OTPD)
- DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE WATER TREATMENT METHODS USING LOCAL RESOURCES, MODERN CRUST, TRADITIONAL CORE
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.