سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AMSCONF05_799
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 312
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد شرکتهای صنایع غذایی با نقش میانجی جهت گیری بازار، استراتژی بازاریابی و قدرت سازمانی
چکیده مقاله:
هدف اصلی این پژوهش، تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد شرکت های صنایع غذایی با نقش میانجیجهت گیری بازار، استراتژی بازار و قدرت سازمانی می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو حوزه آمارتوصیفی و آمار استنباطی استفاده شد. یافته ی توصیفی مربوط به متغیرهای پژوهش از طریق خروجینرم افزار SPSS به دست آمده است. برای آزمون فرضیه ها از آمار استنباطی استفاده شد. به اینترتیب ابتدا با استفاده از آزمون کولموگروف-اسمیرنف نرمال بودن توزیع داده ها بررسی شد و سپس برای آزمون فرضیه هابا نرم افزارهای Amos که تحلیل عاملی تاییدی و محتوایی و همچنین تاثیر عامل ها از رگرسیون استفاده می گردد. جهت آزمون فرضیات پژوهش از مدلسازی معادلات ساختاری با استفاده از روش حداکثر درست نمایی در نرم افزار Amos نسخه 23 استفاده شده است. جهت گیری بازار دارای اثر تعدیل کننده در رابطه مستقیم بین قابلیت های بازاریابی و عملکرد شرکت می باشد. با توجه به ضریب استاندارد 0/76 و سطح معنادارای به دست آمده (P<0.01) این فرضیه تایید می گردد. قدرت بازار دارای اثر تعدیل کننده در رابطه مستقیم بین قابلیت های بازاریابی و عملکرد شرکت می باشد. با توجه به ضریب استاندارد 0/85 و سطح معناداری به دست آمد (p<0.01).این فرضیه تایید می گردد. استراتژی بازار دارای اثر تعدیل کننده در رابطه مستقیم بین قابلیت های بازاریابی و عملکرد شرکت می باشد. با توجه به ضریب استاندارد 0/35 و سطح معناداری به دست آمده (p<0.01). این فرضیه تایید می گردد. ویژگی های شرکت دارای اثر تعدیل کننده در رابطه مستقیم بین قابلیت های بازاریابی و عملکرد شرکت می باشد. با توجه به ضریب استاندارد 0/76 و سطح معناداری به دست آمد (p<0.01). این فرضیه تایید می گردد.
کلیدواژه ها:
قابليت هاي بازاريابي، عملكرد شركت، جهت گيري بازار، استراتژي بازار، قدرت سازماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/785120/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شعبان نژاد، کیوان و جهانپور، کیارش و اسکندری، فاطمه،1397،تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد شرکتهای صنایع غذایی با نقش میانجی جهت گیری بازار، استراتژی بازاریابی و قدرت سازمانی،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/785120
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شعبان نژاد، کیوان؛ کیارش جهانپور و فاطمه اسکندری)
برای بار دوم به بعد: (1397، شعبان نژاد؛ جهانپور و اسکندری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارتباط بین عوامل محیطی/ سازمانی با گرایش های استراتژیک، قابلیت های بازاریابی و عملکرد سازمان
- تاثیر قابلیت های R &D و قابلیت های بازاریابی بر عملکرد صادراتی شرکت های صادرکننده مواد غذایی
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.