ارزیابی خود ارزیابی منفی در دانشجویان موفق و ناموفق

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: RSCONF01_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 894
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه گلی زاده

دانشجوی کاشناسی ارشد روان شناسی عمومی دانشگاه ارومیه

علی عیسی زادگان

استاد گروه روان شناسی دانشگاه ارومیه

چکیده

هدف پژوهش حاضر ارزیابی خودارزیابی منفی در دانشجویان موفق و ناموفق دانشگاه ارومیه بود. از روش علی –مقایسه ای در این پژوهش استفاده شد و نمونه گیری به صورت تصادفی ساده از بین دانشجویان مقطع کارشناسی که در سال 69-69 در دانشگاه ارومیه مشغول به تحصیل بودند صورت گرفت. جهت تجزیه وتحلیل داده ها از آزمون تی مستقل، با استفاده از نرم افزار SPSS ورژن 02 استفاده شد. نتایج حاکی از آن بود که بین خودارزیابی منفی در دانشجویان موفق و ناموفق تفاوت معناداری وجود دارد و دانشجویان ناموفق دارای میانگین بالاتری در این متغیر بودند.

کلیدواژه ها

خودارزیابی منفی، دانشجویان، پیشرفت تحصیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.