بررسی رابطه سبک های رهبری گروهی و سنتی با خلاقیت (نوآوری) معلمان و مدیران شاغل در منطقه هوراند
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: RSCONF01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 555
نویسندگان
فوق لیسانس روانشناسی بالینی، فرهنگی شاغل در استان آذربایجانشرقی
فوق لیسانس ادیان و عرفان، فرهنگی شاغل در استان آذربایجان شرقی
فوق لیسانس فقه و حقوق اسلامی، فرهنگی شاغل در استان آذربایجانشرقی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه سبک های رهبری (مشارکتی و سنتی) با خلاقیت و نوآوری معلمان و مدیران منطقه هوراند از ا ستان آذربایجان شرقی انجام شده ا ست، این پژوهش از نوع پیمای شی- همب ستگی ا ست. جامعه آماری آن شامل همه معلمان و مدیران شاغل در منطقه هوراند از ا ستان آذربایجان شرقی می با شد که در سال تحصیلی96-97 به خدمت اشتغال دا شته اند، ا ست. با نمونه گیری تصادفی طبقه ای 200 نفر از معلمان و مدیران زن و مرد به عنوان نمونه پژوهش حا ضر انتخاب شدند. از دو پر س شنامهی (محقق ساخته) سبک رهبری و خلاقیت و نوآوری معلمان برای جمعآوری اطلاعات استفاده شد. روایی و پایایی ابزارها با استفاده از روش های تحلیل آماری، تحلیل عاملی و آلفای کرونباخ بهد ست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل یافته ها از تحلیل واریانس و تحلیل رگر سیون ا ستفاده شد. نتایج پژوهش نشانگر آن است که رابطه مثبت معنیداری بین سبک مدیریت و خلاقیت و نوآوری معلمان وجود دارد و مدیرهای زن دارای تاثیر بیشتری در خلاقیت و نوآوری، ن سبت به مدیران مرد بودند. مقدار بتای به د ست آمده میان ابعاد کنترل، ارتباطات و ساختار با خلاقیت و نوآوری نشانگر آن است که هرچه نظارت توسط خود معلمان انجام شود و هرچه مدیران از ارتباطات دوطرفه و باز، رابطه دوستانه و صمیمی و تفویض اختیار به معلمان استفاده کنند، میزان خلاقیت نیز افزایش مییابد.کلیدواژه ها
مدیریت گروهی، مدیریت سنتی، خلاقیت و نوآوری، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی بر رشد شخصیت دانش آموزان
- نقش تعلیم و تربیت دینی در بهبود پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- اثر بخشی آموزش بسته معنای زندگی بر خودکارآمدی تحصیلی و مولفه های آن
- بررسی رابطه استرس والدینی مادران خردسالان با علائم اتیسم درمعرض دایه گری دیجیتالی
- نقش معلم در رشد و بهبود مهارتهای اجتماعی و رابط بین فردی در دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.