سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی آب و هواشناسی ایران
کد COI مقاله: SNCC02_108
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 111
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سری زمانی بارش به منظور آشکارسازی تغییرات روند آن در شمال غرب کشور/ مطالعه موردی: تبریز، ارومیه و زنجان
چکیده مقاله:
بارش از مهمترین عناصر اقلیمی است که در تعیین نقش و پراکندگی سایر عناصر میتواند موثر باشد. پژوهش حاضر برای آشکار کردن تغییرات روند بارش در شمال غرب کشور با استفاده از روش آماری تحلیل سری زمانی و نیز داده های بارش سالانهی ایستگاه های زنجان، تبریز و ارومیه (1968-2017) با نرم افزارهای Matlab، Surfer، Spss، Minitab شکل گرفت. بنابراین سری زمانی بارش زنجان، تقریبا3 از توزیع متقارن پیروی کرده، ولی سری زمانی ارومیه و تبریز چوله به چپ بوده است. با توجه به آزمون نقاط عطف و روش الکساندرسون به ترتیب، سری بارش سه ایستگاه مذکور، تصادفی نبود و دارای روند کاهشی بودهاند و نیز دارای همگنی میانگین میباشندشیب. خط روش کمینه قدر مطلق انحرافات با شیب بالاتری، نسبت به شیب خط روش کمترین مربعات خطا، تغییرات سالانه را نشان میدهد. بنابراین روش کمینه با میزان خطا و تغییرات سالانه کمتری بارش ایستگاه های مورد مطالعه را بهتر برآورد مینماید.
کلیدواژه ها:
بارش، رگرسيون، روند، الگوسازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/781017/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورکریم برآبادی، رویا و حیدری منفرد، زهرا و خانی، سکینه،1397،بررسی سری زمانی بارش به منظور آشکارسازی تغییرات روند آن در شمال غرب کشور/ مطالعه موردی: تبریز، ارومیه و زنجان،دومین کنفرانس ملی آب و هواشناسی ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/781017
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پورکریم برآبادی، رویا؛ زهرا حیدری منفرد و سکینه خانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پورکریم برآبادی؛ حیدری منفرد و خانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کنترل نیمه فعال سازه ها با استفاده از میراگر MR
- بررسی آسایش اقلیمی استان هرمزگان به منظور گردشگری
- کاربرد میراگرها در کنترل غیر فعال سازه ها
- استفاده از سیستم چاهک معکوس انتخابی در کنترل آلودگی هوا زمان وارونگی دما
- بررسی تحلیلی آلاینده های شاخص آلودگی هوا تهران در سال 1384
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.