دستورالعمل سم شناسى کلینیکال پاتولوژى دامپزشکى با تاکید بر صنایع دارویى و بیوتکنولوژى
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: IVSC12_257
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 454
نویسندگان
استادیار سم شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان
دانشجوی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان
دانشجوی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان
دانشجوی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان
چکیده
هدف این مقاله که توسط کمیته تنظیم مقررات انجمن کلینیکال پاتولوژى دامپزشکى آمریکا بیان شده، این است که بررسى راهنماییهاى نظارتى فعلى (به عنوان مثال، دستورالعملها) و توصیه هاى منتشر شده براى بهترین دستورالعمل هاى سم شناسى کلینیکال پاتولوژى دامپزشکى، به خصوص در صنایع دارویى و بیوتکنولوژى و استفاده از ترکیب تجربه کمیته تنظیم مقررات و انجمن کلینیکال پاتولوژى دامپزشکى آمریکا براى ارایه توصیه هاى به روز شده صورت بگیرد. نقاط بحث شامل (1) ابزار دقیق، اعتبارسنجى و جمع آورى نمونه ها، (2) متغیرهاى روتین آزمایشگاهى ، (3) متغیرهاى سلول شناختى آزمایشگاهى ، (4) تفسیر و گزارش داده ها (از جمله بررسى شباهتها، فواصل مرجع و آمار)، و (5) نقش و مسیولیت کلینیکال پاتولوژیستها و کارکنان آزمایشگاه. مرور و بهبود شیوه هاى فعلى باید در راستاى تدوین مدارک راهنمایى قانونى، تکنولوژى جدید و گسترش درک و کاربرد کلینیکال پاتولوژى باشد. این توصیه ها راهنمایى به روزى را براى تدوین بهترین شیوه هاى سم شناسى کلینیکال پاتولوژى دامپزشکى ارایه میدهد.کلیدواژه ها
سم شناسى ، کلینیکال پاتولوژى ، بیوتکنولوژىمقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.