بررسى چگونگى ایجاد مدل زنوگرافت سرطان توسط رده سلولى سرطان معده در موش هاى ترانسژنیک b6 nude
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: IVSC12_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1389
نویسندگان
گروه دامپزشکی واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران
دپارتمان پاتوبیولوژی، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران
چکیده
افزایش شیوع سرطان در سالهای اخیر، سبب شده است که سرطان به عنوان مشکل عمده بهداشتى قرن شناخته شود. سرطان هاى دستگاه گوارش در سگ و گربه نادر مى باشند اما به طور معمول نیوپلاسم هاى دستگاه گوارش در دام کوچک پیش آگهى ضعیفى دارند و بیشترشان تمایل به بدخیم شدن دارند. بنابراین مطالعه حاضر به منظور، بررسى چگونگى ایجاد مدل زنوگرافت سرطان توسط رده سلولى سرطان معده در موش هاى ترانسژنیک b6 nude صورت گرفته است. روش کار: 5 موش ترانسژنیک b6 nude به وزن 2±18 گرم به میزان 2/0 میلى لیتر از سوسپانسیون را که حاوى 5 میلیون سلول (رده سلولى سرطان معده MKN45) در 200 لاندا محیط کشت RPMI1640 حاوى 10 درصد سرم جنین گاوى (( FBS:serum Bovine Fetal )، یک درصد آنتى بیوتیک پنى سیلین- استرپتومایسین بوده را به صورت زیر جلدى در پاى راست هر سر موش تزریق گردید، پس از پایان روز 20 اندازه توده ى تومورى به 1 سانتى متر رسید، سپس نمونه بافت هاى تومور جهت بررسى هاى آسیب شناسى جمع آورى شدند. بحث و نتیجه گیرى: بعد از ارزیابى هیستوپاتولوژیک دیدن تقسیمات سلولى، پلى مرفیسم و ارزیابى ایمونوهیستوشیمى و مثبت بودن مارکر KI67 ,CD34 به نظر مى رسد براى ایجاد مدل میزان 2/0 میلى لیتر از سوسپانسیون را که حاوى 5 میلیون سلول در 200 لاندا محیط کشت بوده، کاملا مناسب مى باشد. با توجه به رخداد این تومور در حیوانات همراه و انسان مى توان براى ایجاد مدل و مطالعات جهت درمان مورد توجه واقع شود.کلیدواژه ها
زنوگرافت، سرطان معده، موش ترانسژنیکمقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.