سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUCONF01_1753
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 452
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله منظر شبانه و تدوین روش ها و تکنیک های نورپردازی نمونه موردی:پاریس شهرنور
چکیده مقاله:
در تاریکی شب که همه تفاوت ها رنگ میبازد نورپردازی اقدامی است که با تاکیید بر نقاط منتخب،تعریف و تفسیر خاصی از شهر را برای ساکنین و گردشگران به وجود می آورد.نورپردازی قسمتی از طراحی شهری است که باید تابع سبک و روح حاکم بر فضا باشد.همچنین بیان میدارد که شب و فضای شهری شبانه بخش مهمی از زندگی را تشکیل میدهند.از این رو میتوان گفت نورپردازی تعریف کننده هویت وسیما شبانه شهر است.استفاده از تکنیکهای نورپردازی و شناخت خصوصیات نور به طراحی مناسب سیمای شبانه کمک می نماید و میتواند به گونه ای در شناسایی هر چه بیشتر شهر و حضورپذیری افراد گردد.پاریس با حفظ لقب شهر نور نورپردازی و روشنایی شهری را به لحاظ هویتی به وجود آورده است که تنها اختصاص به پاریس دارد و اهداف مدون نورپردازی آن بر پایه امنیت افراد و اموال خصوصی و عمومی ،راحتی کاربران ،هماهنگی تاسیسات نورپردازی با محیط (از لحاظ شکل ظاهری و متریال)و ارزش بخشیدن به زندگی شبانه شهر به شمر میرود.هدف این پژوهش بررسی تکنیکهای نورپردازی شهری با تاکیید بر منطر شبانه میباشد.لذا پژهش حاضر از نوع کاربردی میباشد و با جمع آوری اطلاعات از نوع مطالعات کتابخانه ای و بررسی نمونه مودری شهر پاریس به تدوین و جمع آوری روش ها و تکنیکهای نورپردازی در سیمای شبانه شهر پرداخته شده ×است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUCONF01_1753 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/776849/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:استقلال، احمد و شادمان، الهام،1397،منظر شبانه و تدوین روش ها و تکنیک های نورپردازی نمونه موردی:پاریس شهرنور،کنفرانس عمران,معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام،تبریز،https://civilica.com/doc/776849
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، استقلال، احمد؛ الهام شادمان)
برای بار دوم به بعد: (1397، استقلال؛ شادمان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نورپردازی شهری و پیدایش منظر شبانه (مطالعه موردی منطقه مرکزی تهران)
- انعطاف پذیری در معماری فضاهای عمومی با رویکرد زمینه گرایی اجتماعی
- فضای شهری انعطاف پذیر رویکردی نو در توسعه گردشگری
- تحلیل و بررسی تجارب داخلی طراحی میادین شهری (نمونه موردی: میادین نقش جهان اصفهان، امیرچخماق یزد و هفت حوض تهران)
- باززنده سازی بافت تاریخی شهرها؛ با نگرشی نو به مسیرهای پیاده گردشگری نمونه موردی: شهر شوشتر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.