سال انتشار: 1397
محل انتشار:
همایش کشوری و جشنواره کودکان با نیازهای خاص
کد COI مقاله: HKETE01_050
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,775
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اختلال خواندن وارایه راهکارهای موثر در بهبودآن
چکیده مقاله:
بسیاری از متخصصان بر این باورند که علل اساسی و عمده اختلالات یادگیری آسیب دیدگی مغزی شدید یا جزیی و صدمه وارده به دستگاه عصبی مرکزی است. خواندن یکی از مهمترین مهارت هایی است که کودکان در مقطع ابتدایی به آن دست پیدا میکنند .درست خواندن و درک آن در گرو این است که شخص دارای توانایی هایی چون ادراک شنوایی و حافظه شنوایی –ادراک بینایی و حافظه بینایی باشد . توانایی خواندن یک ابزار کلیدی برای بازآموزی در حوزه شغلی و همینطور برای حفظ شغل است . اختلال در خواندن با نقص در توانایی برای شناخت واژه ها ، خواندن کند و نادرست و فهم ضعیف ، در غیاب هوش پایین یا نقص حسی قابل ملاحظه ، مشخص میشود. دراین مقاله اختلال خواندن،شیوع نارساخوانی،ویژگی-های کودکان دارای اختلال خواندن، انواع وراه کارهای درمانی آن ها مورد بررسی قرار گرفته است.هدف از این پژوهش شناخت راه های درمان کودکان دارای اختلال یادگیری خواندن است.تحقیق حاضر از نوع تحقیقات علمی بوده و روش انجام این تحقیق از نوع کتابخانه ای میباشد.ابزار جمع آوری اطلاعات محقق در روش کتابخانه ای ،همه اسناد چاپی همانند کتاب ،دایره المعارف ها ،پژوهشنامه ها،کتاب های همایش علمی،متون علمی نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی می باشد.نتایج این پژوهش حاکی از آن است که دسلکسی یا خوانش پریشی با استفاده از دیدگاه ها و تکنیک های آموزشی قابل درمان است و هر چه زودتر مداخلات درمانی شروع شوند بهتر خواهد بود نه تنها افراد دارای مشکلات خواندن می توانند مشکلشان را حل کنند، بلکه حتی ممکن است برخی از آنان از استعدادهای درخشانی برخوردار باشندو در زمینههای مختلفی نبوغشان را نشان دهند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HKETE01_050 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/773017/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظریانی فرد، فاطمه و رجبی، اصغر،1397،بررسی اختلال خواندن وارایه راهکارهای موثر در بهبودآن،همایش کشوری و جشنواره کودکان با نیازهای خاص،اصفهان،https://civilica.com/doc/773017
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نظریانی فرد، فاطمه؛ اصغر رجبی)
برای بار دوم به بعد: (1397، نظریانی فرد؛ رجبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی علل و راهکارهای درمان اختلال خواندن (نارساخوانی)
- اقدام پژوهی اقدام پژوهی
- اختلال خواندن در دانش آموزان ابتدایی و درمان آن
- اثر بخشی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر افزایش خودپنداره در دختران فراری وبد سرپرست
- بررسی علل اختلالات خواندن و نوشتن در دانش آموزان و راه های درمان آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده
- اختلالات روانی ناشی از زلزله
- بررسی ارتباط بین گرایشهای هویتی نوجوانان و مولفه های هوش هیجانی
- بررسی اثر بخشی آموزش مهارتهای اجتماعی بر رفتار سازگارانه کودک عقب مانده ذهنی خفیف
- مقایسه ی باورهای خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره ی متوسطه دارای سبکهای دلبستگی ایمن، ناایمن اجتنابی و ناایمن دوسوگرا شهرستان سنندج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی کارشناسی طرح معلم تماموقت
- روش های سنجش و پذیرش دانشجو در جهان (۱ . الگوها و مدل ها)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به بند (الف) ماده (۲) قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکزآموزشی و پرورشی غیردولتی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (تدریس زبان های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه های کشور)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به تعیین سرفصل «جنایات آمریکا» در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.