سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CSKECEC01_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 324
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبرد آموزش مجازی دروس عملی شیمی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات
چکیده مقاله:
با توجه به گسترش کامپیوتر و فراگیر شدن آن در سطوح مختلف جامعه، استفاده از کامپیوتر در برنامه های درسی به منظور آموزش اثربخش در مدارس و دانشگاه ها همواره مطرح بوده است. این موضوع در ارتباط با رشته های علوم پایه و به ویژه شیمی از اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا برای آموزش مباحث دروس عملی این رشته نیاز به آزمایشگاه ها و تجهیزات مختلف می باشد که علاوه بر خطرناک بودن بعضی مواد شیمیایی و لزوم دقت زیاد در انجام آزمایشات، هزینه زیادی را نیز طلب می کند. امروزه سعی بر این است که با استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز بتوان آزمایش های مرتبط با موضوع درسی را شبیه سازی کرد. یکی از این نرم افزارها، نرم افزار آزمایشگاه مجازی شیمی VLab است. امکان مشاهده مشخصات محلول در هر لحظه از انجام آزمایش، سادگی کار با این نرم افزار و همچنین امکان افزودن مواد شیمیایی دلخواه و طراحی یک آزمایش خاص از ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار VLab است که در دیگر نرم افزارهای شبیه سازی مشاهده نمی شود. این مقاله به قابلیت ها و کاربردهای این نرم افزار در آموزش مباحث مختلف کتب شیمی در سطح دبیرستان و دانشگاه اشاره می کند. در طی این تحقیق با ارایه و آموزش مثال هایی از مباحث مختلف کتاب های شیمی دبیرستان و دانشگاه توسط این نرم افزار، به موثر بودن آن به عنوان وسیله کمک آموزشی در این رشته پرداخته شده است. نتایج حاصل از این بررسی که بر اساس روش تحقیق میدانی گردآوری شده است، نشان می دهد استفاده از این نرم افزار، امکان انتقال مفاهیم به صورت عمقی و کاربردی به فراگیران را برای مدرسین فراهم می آورد.
کلیدواژه ها:
آموزش، آزمایشگاه مجازی، نرم افزار Vlab، شبیه سازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/772043/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکرمی، زکیه،1396،راهبرد آموزش مجازی دروس عملی شیمی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات،اولین همایش کشوری دانش موضوعی - تربیتی دانش آموز محتوا آموزش شیمی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/772043
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، اکرمی، زکیه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، اکرمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه یک مدل ترکیبی بر مبنای الگوریتم ماشین بردار پشتیبان در داده کاوی آموزشی
- خطای هزاره و نقص نرم افزارهای مبتنی بر تاریخ هجری شمسی
- پیش بینی بیماری ها با استفاده از شبکه های بیزین و دسته بندی مقالات مرتبط با پیش بینی بیماری ها از طریق الگوریتم های داده کاوی
- تأثیر اینترنت اشیای اجتماعی بر هوشمند کردن بازاریابی های اینترنتی
- اینترنت اشیا و چگونگی تاثیر آن بر جوامع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه دانش آموزان را تشویق به خواندن همیشگی نماز کردم
- چگونه توانستم ترس واضطراب را در نو آموزان پایه اول ابتدایی به علت ورود به محیط جدید یعنی آموزشگاه از بین ببرم واز شدت وابستگی آنها به خانواده بکاهم؟
- چگونه توانستم به دانش آموزم کمک کنم که از دام اعتیاد رهایی یابد؟
- چگونه دانش آموزانم را به نماز علاقه مند کردم
- چگونه توانستم لکنت زبان و اختلال یادگیری دانش آموزم را بهبود بخشم؟
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.