سال انتشار: 1396
محل انتشار: همایش بین المللی اقبال و دنیای ما
کد COI مقاله: IGBAL01_044
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 284
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اقبالی، رشد فکری و نزاع قلمی
چکیده مقاله:
در دنیای کنونی رشد فکری اقبال در نهضت احیای اسلامی بر کسی پوشیده نیست لذا در این پژوهش که به روش توصیفی و تحلیلی نگاشته شده تلاش نویسندگان غربی است که از یک سو جنبشی که علیه انحطاط و تنزیل سیاسی، اخلاقی و دینی مسلمانان به وجودآمد و از سوی دیگر نزاع قلمی که میان اقبال و حامیان تصوف وجودی، صوفیان خانقاه نشینان سنتی ، خواستاران شعر وا پس گرایی و پیروان فلسفه پوسیده و فرسوده اشراق یونانی درگرفت را مورد بررسی قرار دهد. یافته های این پژوهش نشان می دهد که تلاش اقبال بر این اصل استوار بود که دوگانگی فکری را از میان بردارد و به بیان ساده تر سعی داشت که رابطه گسیخته حیات فکری مکان علوم و اسلام را دوباره پیوند دهد و تمدن و فرهنگ اسلامی را احیا کند. همچنین اقبال فقط در فضای تخیل صوفیانه و یا فیلسوفانه معلق نبود. بلکه نگاه آینده نگر و دوربین او در تداوم تاریخ و فرهنگ اسلامی به صورت حقیقی مرد مومن، یا انسان کامل یا مرد فردا پدیدار گشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IGBAL01_044 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/770829/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیخا، فرشته و کیخا، محمدرضا،1396،اقبالی، رشد فکری و نزاع قلمی،همایش بین المللی اقبال و دنیای ما،زاهدان،https://civilica.com/doc/770829
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کیخا، فرشته؛ محمدرضا کیخا)
برای بار دوم به بعد: (1396، کیخا؛ کیخا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شهادت بر شهادت در فقه امامیه و حقوق ایران
- کتابخانه دبستان مجتمع آموزشی المهدی: یک تجربه موفق محلی در شهر مشهد
- بررسی حقوق حمایتی محکومان زن در فرایند دادرسی کیفری
- GPS و نقش آن در حمل و نقل ریلی
- بهره گیری از سیستم حمل ونقل هوشمند برای کاهش تراکم ترافیکی درکلان شهر ها نمونه موردی : چهارراه قصردشت شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سیمای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شعر حمید حلمی البغدادی
- مولفه های مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
- مکتب حاج قاسم و بیداری جهان اسلام
- مکتب شهادت در منتظران ظهور امام زمان (عج): لازمه های انگیزشی و رفتاری
- رویکردهای نظامی و سیاسی و اجتماعی حاج قاسم در مواجهه با بحران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.