سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MEAHBT01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 347
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی حقوق حمایتی محکومان زن در فرایند دادرسی کیفری
چکیده مقاله:
حمایت از محکومین زن به دلیل آسیب پذیری آن ها در زمان اجرای مجازات به خصوص حبس بسیار با اهمیت می باشد. قربانی زندر فرایند کیفری و یا متهم براساس قوانین آیین دادرسی دارای حقوق ویژه ای میان قلمرو مفهوم بزه دیده و بزهکار می باشیم و بدونتعریف مفهوم متهم نمی توان به طور دقیق در خصوص جنبه های حمایتی از محکومین زن سخن گفت که این موضوع در فصل دومبررسی می شود. شیوه های حمایتی از محکومان زن در فرایند دادرسی کیفری در قانون ایران بر مبنای شیوه های حمایت از متهم بزهدیده می باشد و براساس حقوق دفاعی متهم تنظیم شده است از مهمترین این حقوق می توان به حق بر عهده گرفتن هزینه های بزهدیده، حق جبران ضرر و زیان و حق زن بر امنیت و اطلاع رسانی در فرایند کیفری یاد کرد. همچنین تامین امنیت وی در مجازات حبسو شیوه تحصیل شهادت از وی مهمترین ارکان حمایتی محسوب می شوند در برخی از حالات نیاز است برای حمایت از محکومان زنشیوه تحصیل شهادت و دادرسی به صورت غیر علنی برگزار شود همچنین در فرایند اجرای مجازات حبس نیاز به حمایت مالی از متهم وهمچنین کاهش تبعات ناشی از حبس در زندان نیز از مقررات تعیین شده در نظام حقوقی ایران می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MEAHBT01_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/737162/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خلیلی، غلامرضا و کیخا، محمدرضا،1396،بررسی حقوق حمایتی محکومان زن در فرایند دادرسی کیفری،کنفرانس ملی تحقیقات علمی جهان در مدیریت،حسابداری،حقوق و علوم اجتماعی،شیراز،https://civilica.com/doc/737162
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، خلیلی، غلامرضا؛ محمدرضا کیخا)
برای بار دوم به بعد: (1396، خلیلی؛ کیخا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش مولفه های هویتی در ترویج فرهنگ حیا در جامعه
- روشی برای تست بهینگی درمساله برنامه ریزی دوترازه کسری خطی
- اقبالی، رشد فکری و نزاع قلمی
- بررس جبران خسارات زیست محیطی با نگاهی به حقوق ایران
- ارائه سیستم مدیریت سوانح رانندگی مبتنی بر GPS و GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.