آموزش و پرورش تطبیقی ایران، انگلستان و ژاپن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش ملی رویکردهای نوین آموزشی و پژوهشی در تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: TRECONF01_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 7548
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس قلتاش

دانشیار گروه تربیتی ،واحد مرودشت دانشگاه آزاد اسلامی

عباس منصوری

دانشجوی دکتری رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد

حسین حسن زاده

دانشجوی دکتری رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحدواحد لامرد

چکیده

آموزش وپررش یکی از نهادهای اصلی جامعه است و رازموفقیت وپیشرفت آینده یک کشور است که تعلیم و تربیت وپرورش انسان مطلوب رابرای ساختنجامعه پیشرفته آینده برعهده دارد. برای ساختن انسان مطلوب به یک نظام آموزشی کارآمد نیاز است که ساختار آن اعم از مواد درسی،دانش آموز،معلم، وسایل آموزشی،فضا و ... و ارتباط آن ها باهمدیگر باید در نظر گرفته شود تا اهداف مورد نظرتحقق یابد.مبحث آموزش وپرورش خصوصا در دوره ابتدایی از مهمترین مسایلی است که سطح علمی وپیشرفت کشورهارادرجهان تعیین می کندوکشور ما از این قاعده مستثنی نیست، لذا توجه و عدم توجه به این مقوله می تواند موفقیت هرکشوری رادر جهان تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین لازم است برنامه ریزان ومسولان آموزشی و معلمان،الزامات ومقتضیات زندگی آینده رابشناسند تا بتوانند دانش وبینش لازم رادرکودکان ونوجوانان به خصوص دردوره ابتدایی ایجاد کنند وآن هارااز نظرعلمی واخلاقی پرورش دهند.درراستای این سیاست، تشخیص ویژگی های آموزش وپرورش کارا و موثر درجامعه امروز از اهمیت خاصی برخوردار است.بیشترین تاکید ما در این مقاله ریشه های پیشرفت کشورهای موردهدف در مقایسه با ایران است ،این که چگونه این کشورها درکمترین زمان توانست پله های ترقی را طی کند و در عصر حاضر تبدیل به یک کشور صنعتی شود و اینکه چرا ایران که روزی مهد تمدن بوده ،اکنون تبدیل یک کشور در حال توسعه شده که دارای چالش های زیادی در زمینه های مختلف فرهنگی ،اجتماعی ،اقتصادی و صنعت شده است. ودراینجا این سوال مطرح است آیا مشکلات موجود در این بخش تا کنون در کشور ما به طور صد در صد جدی مورد کنکاش قرار گرفته است واگرنه ،براستی چرا این امرمهم که ریشه بسیاری ازمسایل و مشکلات کشور متاثر ازاین مورد است، مورد رسیدگی ویژه قرار نمی گیرد

کلیدواژه ها

مطالعه تطبیقی ، آموزش وپرورش ،دانش آموز ،ساختار آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.