سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 743

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF06_036

تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1397

چکیده مقاله پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج

هدف از پژوهش حاضر پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج شهر کرمانشاه بود. پژوهش حاضر باتوجه به هدف کاربردی و شیوه ی اجرای آن همبستگی است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دانشجویان متاهل دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه در سال تحصیلی 1395-96 بودند که تعدادآنها نامشخص است. نمونه آماری در این پژوهش را تعداد 200 نفر از دانشجویان متاهل که با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند تشکیل داده است. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش پرسشنامه های باورهای ازدواج جونز و نلسون((1996، خودپنداره راجرز و رضایت زناشویی اولسون ( 1989) بود. نتایج پژوهش نشان دادند بین خودپنداره با رضایت زناشویی رابطه مثبت و معنی داری مشاهده می شود. همچنین بین باورهای ازدواج با رضایت زناشویی رابطه مثبت و معنی داری مشاهده می شود. متغیرهای باورهای ازدواج و خودپنداره به ترتیب پیش بینی کننده رضایت زناشویی زوجین می باشند.

کلیدواژه های پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج:

نویسندگان مقاله پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج

شیرین خدامرادی

گروه روانشناسی ،دانشکده ادبیات و علوم انسانی،واحدکرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران،کارشناس ارشد روانشناسی عمومی

کریم افشاری نیا

گروه روان شناسی ،واحدکرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران

مقاله فارسی "پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج" توسط شیرین خدامرادی، گروه روانشناسی ،دانشکده ادبیات و علوم انسانی،واحدکرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران،کارشناس ارشد روانشناسی عمومی؛ کریم افشاری نیا، گروه روان شناسی ،واحدکرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رضایت زناشویی،خودپنداره، باورهای ازدواج هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 743 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از پژوهش حاضر پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج شهر کرمانشاه بود. پژوهش حاضر باتوجه به هدف کاربردی و شیوه ی اجرای آن همبستگی است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دانشجویان متاهل دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه در سال تحصیلی 1395-96 بودند که تعدادآنها نامشخص است. نمونه آماری در این پژوهش را تعداد 200 نفر از دانشجویان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی رضایت زناشویی برمبنای خودپنداره و باورهای ازدواج با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.