سال انتشار: 1395
محل انتشار:
فصلنامه مطالعات علوم اجتماعی، دوره: 2، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_SSS-2-2_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 929
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه ویژگیهای روستایی و تحولات اجتماعی- اقتصادی در روستاهای ژاپن و کره جنوبی
چکیده مقاله:
در زمینه برنامه ریزی در کشورهای در حال توسعه نمونه های درخشان را میتوان در آسیا در کره جنوبی، پاکستان، اندونزی و...،در آفریقا در مصر، تانزانیا، غنا، الجزایر، تونس، مراکش و... و در آمریکای جنوبی در مکزیک، برزیل، شیلی، و ... جزء اینها سراغ گرفت. برنامه ریزی تنها خاص کشورهای سوسیالیستی و در حال توسعه نیست. در بیشتر کشورهای پیشرفته صنعتی نیز تجربه برنامه ریزی به نحوی وجود داشته و هنوز هم وجود دارد. در این راستا در این مطالعه به جایگاه روستا در برنامه های اقتصادی و اجتماعی دو کشور ژاپن و کره جنوبی پرداخته شده است. روش تحقیق مروری و مبتنی بر مطالعات کتابخانه، اسنادی میباشد. نتایج تحقیق نشان داد، هر کشور متناسب با ویژگیهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی خود یک برنامه خاصی برای روستاهای خود تنظیم میکند. و برنامه هر کشوری فقط میتواند الگوی مناسبی برای خود آن کشور باشد. در واقع در کشور ژاپن برنامه های زیادی از جمله اصلاحات ارضی، ایجاد تعاونی ها و برنامه خودکفایی غذایی در روستاها و همچنین برنامه های توانمندسازی زنان روستایی انجام داده است که هر یک از این برنامه ها به نوبه خود باعث پیشرفتهای زیادی در روستاها شده است. کشور کره جنوبی نیز به نوبه خود برنامه هایی از جمله اصلاحات ارضی، امنیت غذایی و سایر برنامه های دیگر را نیز سرلوحه توسعه روستاها قرار داده است. در نهایت می بینیم که کره جنوبی با اجرای درست و دقیق برنامه توسعه اقتصادی به یکی از اقتصادهای برتر دنیا مبدل شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_SSS-2-2_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/765609/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میری ، غلامرضا و حاجی حسینی ، حبیب اله،1395،مقایسه ویژگیهای روستایی و تحولات اجتماعی- اقتصادی در روستاهای ژاپن و کره جنوبی،https://civilica.com/doc/765609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، میری ، غلامرضا؛ حبیب اله حاجی حسینی )
برای بار دوم به بعد: (1395، میری ؛ حاجی حسینی )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی اجمالی به مقوله تحقیقات در برنامه اول و دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور
- بررسی تطبیقی سیاست های علوم و فن آوری در نوزده کشور صنعتی و تازه صنعتی شده
- نقش تحقیقات در توسعه
- توسعه یا تلاش برای همسانی
- تحقیقات در خدمت صادرات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۱۰ . حوزه توسعه روستایی و عشایری)
- تامین مالی پایدار برای پژوهش و نوآوری
- بررسی اقدامات کشور هند در توسعه مشارکت عمومی - خصوصی
- درآمدی بر آینده پژوهی دولت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.