سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_GAU-2-14_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 375
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و بررسی شاخص های توسعه شهری در استان چهارمحال و بختیاری
چکیده مقاله:
آگاهی و شناخت بهتر از پتانسیل ها، قابلیت ها، استعدادها و امکانات توسعه ای، راهبرد مشخص و خط مشی مناسب توسعه فضای فرصت ها، مزیتها، شناسایی نقاط قوت و ضعف، توانها و تهدیدها در جهت توسعه فضایی در سکونتگاه های شهری و میزان برخورداری این سکونتگاه ها از شاخصهای توسعه و استدلال آنها در امر برنامهریزیها و توسعه ی شهرها موجب پربارتر شدن برنامه ریزی ها میگردد و گسترش آنها موجب توسعه ی وضعیت موجود و تلاش برای ساماندهی آنها با توجه به نیازهای امروزی است. اطلاعاتی که ملزم این پژوهش میباشد ترکیبی از روشهای آماری- اسنادی- کتابخانهای - تحلیلی و خصوصا میدانی از طریق مراجعه به ادارات مربوطه بدست آمده و برای تجزیه و تحلیل آماری از نرم افزارهای SPSS و ARC View استفاده شده است. برای تحلیل فضایی شاخصهای توسعه در سکونتگاه های شهری و سازماندهی متغیرهای مربوط به آن شیوه ها و تکنیک های مختلفی وجود دارد که در میان همه ی تکنیکها، از تکنیک تحلیل عاملی استفاده شده است. استفاده از این روش برای خوشه بندی متغیرها، دستهبندی، سلسله مراتبی، مقایسه و رتبه بندی سکونتگاه ها از نظر توسعهیافتگی شیواتر و رساتر میباشد. یافته های تحقیق نشان میدهد که سکونتگاه های شهری استان چهارمحال و بختیاری از لحاظ برخورداری از شاخصهای توسعه بسیار متفاوت میباشد. در نتیجه شهر شهرکرد در رتبه اول توسعه، توسعهیافته، شهرهای بروجن، فرخ شهر، فارسان، لردگان، هفشجان در رتبه ی دوم، میانتوسعه و شهرهای کیان، سورشجان، طاقانک، شلمزار، گهرو، اردل، ناغان، جونفان، باباحیدر، چلگرد، سودجان، نافچ، بن، سامان، سفیددشت، فرادنبه، گندمان، بلداجی، آلونی، مالخلیفه در مرتبه سوم توسعه، فرو توسعه میباشند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_GAU-2-14_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/764435/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلام پور، یداله و کیانی، گشتاسب و افضلی، کوروش،1397،تحلیل و بررسی شاخص های توسعه شهری در استان چهارمحال و بختیاری،https://civilica.com/doc/764435
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، غلام پور، یداله؛ گشتاسب کیانی و کوروش افضلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، غلام پور؛ کیانی و افضلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 7,709
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.