تهیه ی کوپلیمر پلی (لاکتیک-کو-گلایکولیک اسید) به روش تراکمی مذاب در حضور سیلیکا سولفوریک اسید و سیلیکای اصلاح شده با کلرید قلع
محل انتشار: دومین سمینار شیمی کاربردی ایران
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 586
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IACS02_073
تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1397
چکیده مقاله:
پلی لاکتیک-کو-گلایکولیک اسید ( PLGA ) یک پلی استر آلیفاتیک ترموپلاستیک و یکی از موفق ترین پلیمرهای زیست تخریبپذیر است. از میان طبقات مختلف پلیمرهای زیست تخریب پذیر مانند پلی لاکتیک اسید و پلی گلایکولیک اسید، کوپلیمر پلی لاکتیک –کو-گلایکولیک اسید بدلیل ویژگیهای جذاب آن توجه فراوانی به خود جلب کرده است. از این ویژگی می توان به 1) تجزیه زیستی و سازگاری با محیط زیست 2) تایید توسط اداره غذا و داروی آمریکا FDA برای تحویل دارو 3) حفاظت از دارو از تخریب 4) امکان انتشار مداوم 5) تعامل بهتر با مواد زیستی و بعنوان سیستم های تحویل دارو در کاربردهای مختلف پزشکی مانند واکسیناسیون، درمان سرطان و سایر بیماریها نام برد. در این پژوهش، کوپلیمریزاسیون لاکتیک اسید و گلایکولیک اسید در اولین مرحله تولید یک الیگومر از L-LA/GA کرده و سپس این الیگومر برای اولین بار با کاتالیزگر قلع کلرید تثبیت شده بر روی سیلیکا و همچنین سیلیکا سولفوریک اسید به عنوان بستر جامد و قابل بازیابی، پلیمر شده و بدین ترتیب PLGA نهیه گردید. پلیمر تهیه شده در حلال کلروفرم حل شده و با افزودن دی اتیل اتر کریستاله شد. پلیمر تهیه شده با استفاده از آنالیزهای FT-IR و NMR شناسایی شده و خواص آن از جمله جرم مولکولی، دمای ذوب و نقطه شیشه ای شدن آن توسط تکنیک های سنجش گرانروی DSC ، TGA, مورد بررسی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محسن مرادیان
گروه شیمی آلی، دانشکده شیمی، دانشگاه کاشان
مریم شجاعی اصل
کاشان ،دانشگاه کاشان ،دانشکده شیمی،گروه شیمی آلی