سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CEUCONF05_558
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 205
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله لزوم استفاده از افزودنی های شیمیایی در بتن و تاثیرآن بر روی مشخصات بتن تازه و سخت شده
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت سریع و همه جانبه علم و صنعت، انسان بیش از گذشته نیاز به شناخت دقیق مواد و مصالح اطراف خود و در نتیجه استفاده صحیح ، درست و بهینه از آن را احساس می کند و حتی الامکان میکوشد تا با تغییراتی در بعضی از پارامترهای مواد، کارآیی و اثرگذاری آن را بالا ببرد. در این بین، بتن به دلیل خواص ویژه ای از جمله کار پذیری ، حمل ونقل راحت، انعطاف پذیری قابل قبول، ارزان و در دسترس بودن و قابلیت دامنه تغییرات گسترده متناسب با نیاز و ... به عنوان پر مصرف ترین مصالح در دنیابه حساب می آید . این امر نیاز مهندسان را به شناخت دقیق اجزای تشکیل دهنده بتن ملزم می کند . انتخاب مناسب اجزاء ، ساخت صحیح و کنترل کیفیت از عوامل موثر در کاربرد بیشتر بتن بوده که بدیهی است اگر انتخاب مصالح ، اختلاط ، حمل ، ریختن و نگهداری بتن بطور صحیح انجام نشود و بتن برای شرایط محیطی مشخص طراحی نشده باشد هرگز ویژگیهای اصلی آن بدست نخواهد آمد. در این راستا با توجه به خصوصیات بتن تازه و سخت شده و همچنین شرایط اجرایی، ناگزیر به تغییر در مقادیر طرح مخلوط بتن خواهیم بود که این به خودی خود باعث بروز مشکلات و تغییر در مشخصات کیفی بتن خواهد شد. به همین منظور جهت دستیابی به برخی خصوصیات بتن تازه و سخت شده، استفاده از افزودنی های شیمیایی از جمله روان کننده ها، فوق روان کننده ها، کاهنده آب و حباب سازها توصیه گردیده است. بنابر این لازم است مهندسین ساختمان بعنوان متولیان صنعت ساخت وساز پروژه های عمرانی و صنعتی، خواص اجزاء تشکیل دهنده بتن و مراحل اساسی در ساخت و نگهداری آن را بخوبی بشناسند تا از بروز مشکلات ، دوباره کاریها و هزینه های مضاعف به پروژه جلوگیری شود.
کلیدواژه ها:
خصوصيات بتن ، افزودني شيميايي، روان كننده، ، فوق روان كننده، كاهنده آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/760451/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرام، علی و سلیم دهکردی، بهزاد،1396،لزوم استفاده از افزودنی های شیمیایی در بتن و تاثیرآن بر روی مشخصات بتن تازه و سخت شده،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/760451
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آرام، علی؛ بهزاد سلیم دهکردی)
برای بار دوم به بعد: (1396، آرام؛ سلیم دهکردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بررسی استفاده از باکتری باسیلوس ساب تیلیس در ترمیم بتن های خودترمیم شونده
- مقایسه تکنیک CCPM با CPM (به انضمام مطالعه موردی)
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.