سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CEUCONF05_472
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 110
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تمهیدات و تبعات ناشی از افزایش ساخت و سازهای غیرمجازشهری و دلایل مترتب بر آن با تاکید بر شهر سنندج
چکیده مقاله:
یکی از مهم ترین شاخصه های اصلی ارتباط شهروند با شهر، که می تواند در ایجاد حس تعلق خاطر به شهر بیانجامد به گونه ای که شهروند خود را متعلق به شهر و شهر را متعلق به خود بداند، مظاهر زیبای کالبدی آن است که ارتباط مستقیم با سلامت روحی و روانی شهروندان دارد. امروزه بیش از هر زمان دیگر در شهر ایرانی با هجوم آشفتگی در جنبه های گوناگون سیمای شهری از کالبد ساختمان ها تا فعالیت ها و رفتارهای انسانی در محیط شهر مواجه هستیم. ساخت و ساز غیرمجاز در شهرها، از جمله پدیده هایی است که به دنبال تحولات ساختاری و بروز مسایل و مشکلات اقتصادی، اجتماعی همچون جریان سریع شهرنشینی و مهاجرت های روستایی لجام گسیخته به وفور در کشور پدیدار شده است. با توجه به ماهیت ساخت و ساز غیرمجاز در شهرها، بروز تغییرات کالبدی، زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی در نواحی شهری اجتناب ناپذیر است . گسترش این پدیده می تواند اثرات مطلوب و نامطلوبی همچون تخریب سیمای کالبدی شهر، از بین رفتن منابع، تعرض به حریم رودها و در نهایت آلودگی زیست محیطی، ارایه ناکارآمد خدمات شهری را برجای بگذارد . لذا ضروری است که آثار و پیامدهایی که در سیمای کالبدی شهر برجای می گذارد مورد بررسی قرار گرفته تا زمینه لازم برای ساماندهی آن میسر شود. کمبود زمین و قیمت بالای آن در بافت شهری موجبات هدایت ساخت وسازها به حریم شهر گردیده که رشد نامنظم و بدون مجوز اینگونه ساختمان به یکی از معضلات شهرداری مبدل شده است . که موضوع مورد بحث در این پژوهش می باشد. لذا در این پژوهش به بررسی اثرات منفی ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر سنندج پرداخته شد. در این تحقیق سعی شده با استفاده از روش توصیفی - تحلیلی به این سوال پاسخ داده شود که اثرات ساخت وسازهای غیرمجاز در شهر سنندج بر ابعاد کالبدی آن چگونه است و آیا اینگونه ساخت وسازها در ارایه خدمات شهری مویر است یا خیر همچنین نظارت و کنترل شهرداری در این رابطه به چه صورت است
کلیدواژه ها:
شهر، منظر شهري، سيماي كالبدي، ساخت و ساز غير مجاز، كيفيت ساختمان ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/760365/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهربخش، جبار و مهربخش، سهیلا و عبدالکریمی، بهزاد،1396،تمهیدات و تبعات ناشی از افزایش ساخت و سازهای غیرمجازشهری و دلایل مترتب بر آن با تاکید بر شهر سنندج،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/760365
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مهربخش، جبار؛ سهیلا مهربخش و بهزاد عبدالکریمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مهربخش؛ مهربخش و عبدالکریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر ساخت ساز خارج از محدوده مصوب شهرها و خارج از بافت مسکونی روستاها بر نظام مدیریت شهری (مطالعه موردی: شهر چالوس)
- استخراج ساخت و سازهای غیرمجاز با استفاده از عکس هوایی UltraCam و اطلاعات مکانی شهر یزد
- تاثیر خزش شهری بر روستاهای پیرامون نمونه موردی : شهرستان ارومیه
- خزش شهری چالشی پیش روی برنامه ریزی های توسعه پایدار شهری مورد مطالعه: روستاهای در معرض ادغام سنندج
- تحلیل مقایسه ای اثرات فرایند خزش شهری بر تغییر کاربری اراضی روستایی (مطالعه موردی: روستای فرهاد آباد و شهن آباد دلفان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.