سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: WELDING01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 473
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مقایسه مقاومت به سایش پوشش سخت کاری شده سیستم Fe-Cr-C در دمای محیط و دمای بالا
چکیده مقاله:
در این تحقیق عملیات روکش کاری سخت سیستم Fe-Cr-C با استفاده از روش جوشکاری قوس الکترود دستی، به صورت تک پاس و سه پاس بر روی فولاد ساده کربنی (st37) انجام شد. جهت ارزیابی ساختار پوشش، نوع فازها و سختی سنجی به ترتیب از متالوگرافی نوری، میکروسکوپ الکترونی روبشی، آزمون پراش پرتو ایکس و سختی سنجی ویکرز استفاده شد. جهت بررسی مکانیزم های سایش، سطوح سایش توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی شد . به منظور بررسی رفتار سایشی از آزمون سایش مطابق با استاندارد ASTM G99 استفاده شد. رفتار سایشی پوشش توسط آزمون پین روی دیسک با استفاده از گلوله آلومینا در دمای محیط، 400 و 600 درجه سانتی گراد و تحت بار 40 نیوتن بررسی شد. نتایج نشان داد با افزایش تعداد پاس های جوش میزان رقت با فلز پایه کاهش یافته که باعث درشت شدن و توزیع یکنواخت تر کاربیدها شده و این عوامل به نحو قابل ملاحظه ای سبب افزایش سختی و بهبود رفتار سایشی سطح شد. مطالعات میکروسکوپ الکترونی روبشی، میکروسکوپ نوری، پراش پرتو ایکس و آنالیز عنصری بیانگر حضور کاربید از نوع Cr7C3 در نمونه های سخت کاری شده بود. همچنین با افزایش تعداد پاس های سخت کاری، سختی و ریزسختی نمونه ها افزایش یافت. همچنین بالاترین مقدار ریزسختی مربوط به کاربید Cr7C3 نمونه سه پاس سخت کاری شده با سختی 961 ویکرز بود. نتایج نشان داد با افزایش تعداد پاس های سخت کاری درصد عناصر کربن و کروم افزایش می یابد که این امر باعث افزایش سختی و بهبود رفتار سایشی شد. بررسی ها نشان می دهد که پوشش Fe-Cr-C دارای مقاومت به سایش قابل ملاحظه و ضریب اصطکاک پایین تحت شرایط آزمون سایش در دمای محیط و دمای بالا می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WELDING01_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/759434/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رزازی بروجنی، محمد و خانزاده، محمدرضا و اسدی، بهروز و امینی نجف آبادی، رضا،1397،بررسی و مقایسه مقاومت به سایش پوشش سخت کاری شده سیستم Fe-Cr-C در دمای محیط و دمای بالا،اولین همایش ملی جوشکاری دانشگاه فنی و حرفه ای بروجن،بروجن،https://civilica.com/doc/759434
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رزازی بروجنی، محمد؛ محمدرضا خانزاده و بهروز اسدی و رضا امینی نجف آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، رزازی بروجنی؛ خانزاده و اسدی و امینی نجف آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر درصد رقت لایه های جوشکاری بر ریزساختار و ترکیب شیمیایی و سختی سطحی آلیاژ ضدزنگ آستنیتی 19Cr 9Ni Mn بر روی فولاد ساده کربنی
- بررسی تاثیر الکترود نیکلی ومنگنزدار بعنوان لایه بافر فولاد زنگنزن
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بررسی تاثیر تعداد پاس بر مقاومت به سایش دمای بالا پوشش سخت کاری شده سیستمFe-Cr-C به روش الکترود دستی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ترتیب جوشکاری بر مقدار و توزیع پیچیدگی در اتصالTشکل
- ارزیابی جوش پذیری و رفتار شکست جوش های مقاومتی نقطه ای فولاد فوق استحکام بالای پیشرفته TRIP1100
- بررسی ریز ساختار و خواص مکانیکی اتصال غیر مشابه فولاد زنگ نزن آستنیتیASTM A182 Gr:316L به فولاد کربنی ASTM A333 Gr:6
- تاثیر هندسه شولدر و زاویه کلگی بر استحکام کششی جوشهای حاصل از روش اصطکاکی اغتشاشی
- کاربرد روش انتخاب سلسله مراتبی AHP برای اولویت بندی روش های جوشکاری در شرایط متفاوت پروژه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.