سال انتشار: 1395
محل انتشار: هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران
کد COI مقاله: PESI08_024
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 381
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر اقدام پژوهی بر مهارت های یادگیری مداوم در جهت توسعه حرفه ای معلمان
چکیده مقاله:
تغییرات مداوم نظام آموزشی و مواجهه با دانش آموزان در کلاس های واقعی چالش هایی را برای وی بوجود می آورد که باید حل شوند. بنابراین معلم ناگزیر به واکنش به تغییرات و به تبع آن یادگیری های جدید است و از این رو می بایست خود را به ابزارهایی مجهز نماید تا بتواند با این چالش ها مواجه شده و آنها را رفع نماید. یکی از این ابزارها اقدام پژوهی است که طی فرایند انجام آن معلمان به طور مداوم ضمن حل چالش های کاری خود، مهارت های جدیدی را یاد می گیرند و پیوسته ارتقا می یابند. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر اقدام پژوهی در ارتقای مهارت های یادگیری مداوم معلمان در جهت توسعه ی مهارت های حرفه ای آنان می باشد. روش پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای محقق ساخته با سه متغیر اصلی دانش، مهارتی و نگرشی است که پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برابر 87% بدست آمد. نمونه تحقیق 155 نفر از معلمان آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز می باشند که در 4 سال اخیر در دوره های اقدام پژوهی شرکت نموده و حداقل یک بار در برنامه معلم پژوهنده گزارش نوشته اند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی (محاسبه میانگین، انحراف معیار، درصد و نسبت و آزمون t تک متغیره) استفاده گردید. یافته های پژوهش نشان می دهد که که اختلاف میانگین کلیه ی مولفه ها با میانگین فرضی با اطمینان 99 درصد معنی دار بوده است و به عبارتی انجام اقدام پژوهی موجب افزایش مهارت های یادگیری مداوم معلمان در هر سه بعد دانش، مهارتی و نگرشی شده و تا حد بسیار زیادی مهارت های وی را برای تبدیل شدن به یک یادگیرنده مداوم افزایش داده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PESI08_024 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/759022/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهولی، کامران و مکرمتی، فاطمه و بویری، نادیا و صحرانورد، نازنین،1395،تاثیر اقدام پژوهی بر مهارت های یادگیری مداوم در جهت توسعه حرفه ای معلمان،هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران،اهواز،https://civilica.com/doc/759022
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شاهولی، کامران؛ فاطمه مکرمتی و نادیا بویری و نازنین صحرانورد)
برای بار دوم به بعد: (1395، شاهولی؛ مکرمتی و بویری و صحرانورد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مکتب لیبرالیسم با تاکید بر نظریه صلح پایدار کانت
- اقذام پژوهی رویکردی سازنده در جهت اثربخشی برنامه های آموزشی
- آسیب شناسی عدم تمایل معلمان به بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و راهکارهای کاهش آن
- امید و تاب آوری و بهزیستی روانشناختی با عملکرد تحصیلی در دانش آموزان شهر سمیرم
- مقایسه سلامت روانی، افسردگی و امید به زندگی افراد بهبودیافته از کرونا و افراد غیرمبتلا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.