سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_046_7830855363
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,276
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد روش اجزاء محدود در محیطهای دارای عدم قطعیت از نوع فازی
چکیده مقاله:
ملحوظ نمودن عدم قطعیت در مهندسی سازه می تواند در مرحله تحلیل و یا در مرحله طراحی صورت پذیرد. در این مقاله اثر گنگ بودن، عدم دقت و دانسته های کیفی (و یا زبانی) و در یک کلام، عدم قطعیت در مرحله تحلیل سازه بکارگرفته می شود. با تقسیم بندی عدم قطعیت به امور عینی و ذهنی می توان به ترتیب از دو تئوری متفاوت، احتمال و فازی درتحلیل استفاده نمود. با توجه به نوع عدم قطعیتی که در این مقاله مورد توجه قرار می گیرد (نقایص قواعد استقراء جهت تعیین قانون رفتاری ماده و عدم دقت قانونمندی در چهارچوب مشاهدات) و به عبارت دیگر ذهنی بودن آن، استفاده ازتئوری فازی را منطقی می سازد. از طرف دیگر نیاز تئوری احتمال به دانش پیشینی (نظیر لنگر از مرتبه های مختلف و یا تابع چگالی توزیع احتمال به دلیل عینی بودن عدم قطعیت) و عملیات پیچیده ریاضی از نقایص دیگر این تئوری بوده که ضرورت استفاده از تئوری فازی را که دارای محاسبات ساد هتر م یباشد را جد یتر می نماید. بر اساس روش رئوس (interval analysis) که مبتنی بر منفصل سازی تابع عضویت و با بکارگیری جبر فاصل هها (vertex method) میباشد، عملیات پیچیده فازی (نظیر حل دستگاه معادلات خطی همزمان فازی، برآورد انتگرال با انتگرا نهای فازی و در نهایت حل معادلات دیفرانسیل فازی که پی شنیاز الگوریتم حل به روش اجزاء محدود می باشد) به سادگی در این مقاله انجام و در نهایت پاسخ سازه که شامل عملیاتی نظیر نکات مورد اشاره در روش اجزاء محدود م یباشد، به صورت فازی حاصل م یگردد. سادگی و صحت نتایج در مقایسه با روشهای موجود، ضمن حل چند مسئله نشان داده می شود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_046_7830855363 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/758/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نورزاد، اسدا... و نورزاد، علی و سجادپور، امیر،1382،کاربرد روش اجزاء محدود در محیطهای دارای عدم قطعیت از نوع فازی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/758
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، نورزاد، اسدا...؛ علی نورزاد و امیر سجادپور)
برای بار دوم به بعد: (1382، نورزاد؛ نورزاد و سجادپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- سجادپور، امیر، "تحلیل سازهها به روش اجزاء محدود با استفاده ...
- Zadeh, L.A, *Fuzzy sets?, Information and Control, Vol. 8, 1965, ...
- Rao, S.S. and Chen, Li, ،Numerical solution of fuzzy linear ...
- Chen, Li and Rao, S.S., ;Fuzzy finite element approach for ...
- Valliappan, S. and Pham, T.D., ;Fuzzy finite element analysis of ...
- Chen, D., Dong, W. and Shah, H. *Earthquake recurrence relationships ...
- Zimmermann, H.J., *Fuzzy set theory and its applications, 3" Ed., ...
- Li, H., Chen, C.L. and Huang, H.P., Fuzzy neural intelligent ...
- Zadeh, L.A., *Fuzzy sets as a basis for a theory ...
- Buckley, J.J. and Qu, Y., *Solving linear and quadratic fuzzy ...
- Kleiber, M. and Hien, T.D., ،، The stochastic finite element ...
- Ansari, A. and Noorzad, A., *Fuzzy response spectra of earthquake ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی ریسک در پایداری گودبرداری با لحاظ کردن عدم قطعیت ها
- مقایسه ی روش های زهکشی گود در احداث ساختمان های بلند با زیرزمین های عمیقدر حضور سفره ی آب موضعی
- مقایسه نتایج آنالیز دو بعدی و سه بعدی تراوش آب از سدهای خاکی ساخته شده در دره های تنگ-مطالعه موردی سد هاله
- مقایسه آنالیز دو بعدی و سه بعدی تراوشاز سدهای خاکی با استفاده از نرم افزارهای SEEP/3D SEEP/W
- به کارگیری روش مجموعه های تصادفی برای بررسی عدم قطعیت در تحلیل اجزای محدود گودبرداری ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.