سال انتشار: 1396
محل انتشار: کنگره بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: GERMANCONF01_133
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 282
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی و ارزیابی استفاده از ژیوسنتتیک ها در افزایش عملکرد خاک بستر راه
چکیده مقاله:
برخی از خاک ها به دلیل عدم داشتن مشخصات فنی مطلوب برای عملیات راه سازی مناسب نبوده و مستلزم بکارگیریروش هایی برای بهینه سازی و رفع مشکلات آن ها می باشند. یکی از روش های بهینه سازی و رفع مشکلات خاک،مسلح کردن خاک می باشد. شیوه های مختلفی جهت مسلح نمودن خاک وجود دارد که استفاده از ژیوسنتتیک ها یکیاز این روش ها است. ژیوسنتتیک ها منسوجات و پوشش های ساخته شده از الیاف تولید شده از مشتقات نفتی هستندکه خاصیت اصلی آن ها، فساد ناپذیری در مقابل عوامل درون خاک می باشد. ژیوسنتتیک ها انواع مختلفی دارند که درفعالیت های عمرانی، جهت کاربرد های مختلف از جمله جدا سازی، تسلیح، فیلتراسیون، آب بندی و زهکشی مورداستفاده قرار می گیرند. همچنین یکی از مشکلات در امر راهسازی پایین بودن مقاومت کششی خاک در برابر تنش هایکششی است که این امر موجب شد تا مهندسان در طول تاریخ به دنبال راه حل هایی برای بالا بردن ظرفیت کششیخاک باشند. به منظور حل این مشکل نیز از ژیوسنتتیک ها در خاک استفاده می شود که در این پژوهش به صورتاجمالی به معرفی و شیوه اندرکنش این مواد با خاک پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GERMANCONF01_133 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/755357/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، حامد و ورشوی، محمد و معتمدی، حامد،1396،معرفی و ارزیابی استفاده از ژیوسنتتیک ها در افزایش عملکرد خاک بستر راه،کنگره بین المللی علوم و مهندسی،https://civilica.com/doc/755357
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رضایی، حامد؛ محمد ورشوی و حامد معتمدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، رضایی؛ ورشوی و معتمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی وبرآورد بارهای غیرنقطه ای نیتروژن وفسفر بااستفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز سدایلام)
- آنتن پوشیدنی انعطاف پذیر با پلاریزاسیون دایروی برای استفاده در چهار باند استاندارد
- معرفی ژئوسنتتیک ها و کاربرد آنها در مهندسی عمران
- بررسی مدلهای جذب رطوبت خاک توسط ریشه
- ارزیابی اثر حضور حفره های زیرزمینی بر پاسخ لرزه ای سطح زمین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.