سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس ملی زبان و مطالعات آموزشی
کد COI مقاله: CLES01_166
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,186
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله کودکان دو زبانه
چکیده مقاله:
هدف از این پزوهش آشنایی با مفهوم دوزبانگی , انواع آن و مدل های مختلف برای آموزش زبان دوم است. دوزبانگی تعاریف مختلفی دارد. بعضی از متخصصین مهارت هم اندازه در دو زبان را دو زبانگی می دانند .از انواع دو زبانگی می توان به همتراز و چیره , هم پایه و نا هم پایه و طبیعی و مصنوعی اشاره کرد.تا کنون مدل های مختلفی برای آموزش زبان دوم عرضه شده که از آن ها می توان به برنامه دو زبانه ی انتقالی , برنامه ی دو زبانه ی غوطه ور سازی و برنامه ی دو زبانه ی دو سویه اشاره کرد.در این پزوهش درباره ی بهترین سن یادگیری زبان دوم و مزایا و روش های دو زبانه شدن کودک و وضعیت تحصیلی دانش آموزان دو زبانه نیز توضیحاتی داده شده است.کودکان تاسن سه سالگی بدون هیچ مشکلی می توانند هر دو زبان را به طور کامل یاد بگیرند. تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که انعطاف پذیری مغز کودکان دو زبانه بسیار بالا تر از انعطاف پذیری مغز کودکان تک زبانه است.از روش های دو زبانه شدن می توان روش طبیعی , روش آموزشی , کسب خود به خودی و یادگیری آکادمیک را نام برد. و در آخر نتیجه اینکه با وجود اینکه افراد دو زبانه در استعداد های زبانی با افراد یک زبانه یکسان هستند اما در پیشرفت تحصیلی به نحو چشم گیری از آن ها سبقت می گیرند.
کلیدواژه ها:
كودكان،دوزبانه،دوزبانگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/754969/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گلوی دوست، عاطفه،1395،کودکان دو زبانه،کنفرانس ملی زبان و مطالعات آموزشی،علی آباد،،،https://civilica.com/doc/754969
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، گلوی دوست، عاطفه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، گلوی دوست؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر روش های یادگیری الکترونیکی و بهره گیری آن در شرایط بحران کرونا
- بررسی ارتباط عوامل استرس زا محیط کار با کیفیت ارائه خدمات و رضایتمندی شغلی پرستاران در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
- علاقه مند کردن دانش آموزان به آموزش مجازی ریاضی با نرم افزارهای چندرسانه ای Multimedia و MovieMaker با شیوع بیماری کرونا
- حسابداری مدیریت وتجزیه تحلیل نقش آن در رقابتی کردن سازمان ها
- Completeness in Spectral PDE
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.