ایمنی و نیازهای تکنولوژیکی و فیزیولوژیکی پس از برداشت انگور

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
  • کد COI اختصاصی: FOODCO02_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 758
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانیه محمدی جارچلو

دانشجوی مقطع دکتری رشته تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزاد شهر، استان گلستان، ایران

سیدحسین حسینی قابوس

استادیار عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزاد شهر، استان گلستان، ایران

چکیده

انگور یکی از فراوانترین میوه جات در سطح جهان به صورت تازه (دانه انگور) و فرایند شده است. علت وجود این همه محصولات متفاوت از انگور، فسادپذیری شدید این میوه است. به عنوان میوه تازه، انگور بسیار حساس بوده و افت در برداشت و حین توزیع بسیار بالا است. در بررسی افت پس از برداشت انگور در بازار شیکاگو و نیویورک (1984) گزارش کردند که افت Emeror و Thompson در مغازه ها به ترتیب 1.4 و 3.7 میلیون پوند بود. این شرایط در طی سال ها تغییر نکرده و دانه های انگور یکی از محصولات با افت بالا در مغازه در حین توزیع می باشند، و افت این محصول عموما ناشی از خرد شدن و کپک خاکستری است. که ایمنی، عملیات برداشت، سیستم های خنک کننده، شرایط نگهداری و کنترل آفت به طور مفصل بررسی می شوند. با توجه به ایجاد شرایط مساعد می توان کیفیت و ایمنی انگور را بالا برد.

کلیدواژه ها

ایمنی، انگور، تکنولوژی و فیولوژیکی، پس از برداشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.