بررسی کارایی روش الکترولیز در حذف رنگ اریوکروم بلاک T از پساب
محل انتشار: دهمین همایش ملی بهداشت محیط
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,537
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCEH10_066
تاریخ نمایه سازی: 25 مرداد 1388
چکیده مقاله:
حضور عوامل خطر آفرین فاضلابهای با رنگ بالا , در صورت تخلیه به آبهای پذیرنده می توانند خطرات جدی را برای موجوداتی که در آب زندگی می کنند و آنهایی که از آب استفاده می نمایند ایجاد نمایند . فاضلابها معمولا با روش های متداولی از جمله اکسیداسیون بیولوژیکی , جذب, شناور سازی, انعقاد و تجزیه شیمیایی مورد تصفیه قرار می گیرند . در خصوص کاهش یا حذف رنگ به عنوان یکی از شاخص های آلودگی فاضلاب و پساب با استفاده از فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی تحقیقات متعددی انجام شده است. از جمله روشهای مورد مطالعه می توان به استفاده از انعقادو ته نشینی, صافی شنی کند, تبادل یون, جذب بر روی کربن فعال اشاره نمود از روشهای رو به توسعه که در طی سالیان اخیر در تصفیه فاضلابهای رنگی مورد توجه قرار گرفته است روشهای الکتروشیمیایی و روشهای الکتروشیمیایی به دلیل سازگاری با محیط و امکان تصفیه مایعات, گازها و جامدات از - لکتروکواگولاسیون می باشند توجه ویژه ای برخوردار می باشند. در روشهای الکتروشیمیایی عامل اصلی تصفیه انتقال الکترون می باشد . در این روش با عبور جریان الکتریکی واکنش های اکسیداسیون و احیا در داخل سل های الکترولیز یا اصطلاحا سل های الکتروشیمیایی صورت می گیرد . ویژگیهای روش الکتروشیمیایی را در کاربرد آسان, تجهیزات ساده, زمان ماند کوتاه, کاهش یا حذف تجهیزات اضافه نمودن مواد شیمیایی و کاهش حجم لجن می توان نام برد
نویسندگان
علیرضا رحمانی
دانشیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی
محمدرضا سمرقندی
استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی
شکوه السادات رهسپار
دانشجویان کارشناسی بهداشت محیط – دانشگاه علوم پزشکی همدان
مریم محمدی نیا
دانشجویان کارشناسی بهداشت محیط – دانشگاه علوم پزشکی همدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :