سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SCNRG01_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 332
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش حسابداری و اساتید حسابداری در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
چکیده مقاله:
تقویت همه جانبه نظام مالی کشور یکی از بندهای ابلاغیه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است. با توجه به شرایط کنونی اقتصاد کشور لزوم به کارگیری سیاست های متناسب با این شرایط احساس می شود، سیاست هایی که الگوهای مختلف را سازماندهی نموده که بتواند آسیب های بیرونی را شناسایی و توان انعطاف پذیری درونی را تقویت نماید. پیش نیاز تدوین چنین الگوهای مختلف تهیه اطلاعات موردنیاز از کلیه متغیرهای مالی و اقتصادی کشورمی باشد، اطلاعاتی که بتواند با مطالعه ویژگی های گذشته پدیده ها، در مورد رویدادهای احتمالی آینده اطلاعات مربوط ارایه نماید. از آنجایی که حسابداری یکی از سیستم های اطلاعاتی بوده که قادر است کلیه برنامه و فعالیت را در قالب اعداد و ارقام بیان نماید، اساتید حسابداری نیز برای تفسیر این زبان تجاری می تواند برای نقش نظارتی جامعه کمک نماید. هدف این مطالعه تبیین نقش حسابداری و اساتید حسابداری در تحقق بخشیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است. پژوهش حاضر از نوع پژوهش های توصیفی است که اطلاعات آن با استفاده از روش کتابخانه ای گردآوری گردیده است.در این مطالعه تلاش گردیده ضمن بررسی نقش حسابداری در تحقق بخشیدن اهداف اقتصاد مقاومتی پیشنهادهای عملی برای حسابداران در این زمینه ارایه نماید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCNRG01_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/747697/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسکندرلی، طاهر و صفری، علیرضا،1396،نقش حسابداری و اساتید حسابداری در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی،همایش علمی پژوهشی ظرفیت سازی سپاه نینوا در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در استان گلستان فرصت ها و محدودیت ها،علی آباد،https://civilica.com/doc/747697
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، اسکندرلی، طاهر؛ علیرضا صفری)
برای بار دوم به بعد: (1396، اسکندرلی؛ صفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی بربرخی از عوامل موثر در بورس اوراق بهادار تهران (بازده پرتفوی ،شاخص بازدهی ، شاخص کل بازار ونسبت P/E)
- معرفی اصل 44 قانون اساسی و تاثیر این قانون در ایران
- مدیریت ریسک در کنترل حسابداری
- رابطه حسابداری ناب با حسابداری مدیریتی
- پیشرفت ها در حسابداری، با پیشروی در بازار حسابداری بین المللی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی اجمالی به مقوله تحقیقات در برنامه اول و دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور
- بررسی تطبیقی سیاست های علوم و فن آوری در نوزده کشور صنعتی و تازه صنعتی شده
- نقش تحقیقات در توسعه
- توسعه یا تلاش برای همسانی
- تحقیقات در خدمت صادرات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۱۰ . حوزه توسعه روستایی و عشایری)
- تامین مالی پایدار برای پژوهش و نوآوری
- بررسی اقدامات کشور هند در توسعه مشارکت عمومی - خصوصی
- درآمدی بر آینده پژوهی دولت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.