سال انتشار: 1396
محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی فن اوری،ارتباطات و دانش
کد COI مقاله: ICTCK04_085
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 157
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان آشنایی و تمایل متخصصین حوزه فناوری اطلاعات به فناوری های پوشیدنی
چکیده مقاله:
پیشرفت روز افزون فناوری های مختلف منجر به تغییر سبک زندگی افراد شده است. از جمله فناوری هایی کهبه نظر می رسد می تواند روی عادات فردی و سلامت افراد تاثیر داشته باشد فناوری ابزارهای پوشیدنی هوشمنداست. داده ها با استفاده از یک پرسشنامه محقق ساخته آنلاین که با استفاده از گوگل فرم ایجاد شده بود گرد آوریشدند. سوالات پرسشنامه در مورد میزان استفاده، دلایل استفاده یا عدم استفاده، تاثیر این ابزارها و پیش بینیآینده این فناوری بودند. جامعه پژوهش، کلیه متخصصین حوزه انفورماتیک سازمان فناوری اطلاعات شهرداریمشهد به عنوان نمونه ای از کاربران بالقوه این فناوری بودند. داده ها با آمار توصیفی و آزمون های همبستگیپیرسون، Tau_b Kendalls و سطح معنی داری 0.05 در نرم افزار SPSS V21 و تجزیه و تحلیل شدند. سی و چهار درصد افراد شرکت کننده در مطالعه کاربر حداقل یکی از ابزارهای پوشیدنی هوشمند بودند. ساعتهوشمند محبوب ترین ابزار و پس از آن دستبند هوشمند بیشترین انتخاب استفاده کنندگان بود. پنجاه وهشت درصد استفاده کنندگان اعلام کردند که پس از استفاده از این ابزار ها نسبت به سلامتی خود حساسیتبیشتری پیدا کردند و% 63 گفته اند که انگیزه بیشتری برای انجام فعالیت های بدنی و ورزش دارند. در بینغیر استفاده کنندگان ، قیمت بالای محصولات اولین دلیل و عدم نیاز دومین دلیل برای عدم تهیه این ابزارهابوده است. نتایج مطالعه نشان داد که هنوز متخصصین فناوری اطلاعات استقبال زیادی از این فناوری نکردهاند، اما آینده این فناوری به خصوص در صورت تولید انبوه تر و ارزانتر و افزایش آگاهی مردم روشن می باشد.این ابزارهای در صورت استفاده می توانند تغییرات مثبتی در سبک زندگی افراد و سلامت آنها ایجاد نمایند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/745117/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خواجویی، رضا و باقری چاروک، فاطمه و زیبایی، مینا،1396،بررسی میزان آشنایی و تمایل متخصصین حوزه فناوری اطلاعات به فناوری های پوشیدنی،چهارمین کنگره بین المللی فن اوری،ارتباطات و دانش،مشهد،،،https://civilica.com/doc/745117
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، خواجویی، رضا؛ فاطمه باقری چاروک و مینا زیبایی)
برای بار دوم به بعد: (1396، خواجویی؛ باقری چاروک و زیبایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حسگر بیسیم پوشیدنی همراه برای اندازه گیری ضربان قلب و کالری مصرفی و کاربرد آن در محاسبات فراگیر
- پیمایش الگوریتم ها و ساختارهای جدید برای بهبود کارآیی و قابلیت اطمینان حافظه های NAND فلش در مراکز داده
- بررسی مزایا معایب تونل های تاسیسات شهری تجربه های جهانی آن
- کنترل اینورتر پنج سطحی سه فاز متصل به شبکه به روش فازی برای سیستم های انرژی خورشیدی
- مروری بر معماری های جدید شبکه بر روی تراشه سه بعدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.