سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ISSE18_042
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 462
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرآیند آبکاری الکتریکی جریان پالسی پوشش نانوکامپوزیتی Ni-Cu-ZrO2: تاثیر دانسیته جریان فرآیند بر توزیع نانوذرات ZrO2 و رفتار خوردگی پوشش
چکیده مقاله:
در این مقاله تاثیر دانسیته جریان در روش آبکاری الکتریکی جریان پالسی بر توزیع نانوذرات ZrO2 و رفتار خوردگی پوشش های نانوکامپوزیتی Ni-Cu- ZrO2 مورد بررسی قرار گرفت. پوشش نانوکامپوزیتی Ni-Cu-ZrO2 از طریق رسوب همزمان نانوذرات ZrO2 در زمینه Ni-Cu در طی مدت زمان فرایند آبکاری الکتریکی جریان پالسی بدست آمد. فرآیند آبکاری الکتریکی جریان پالسی با دانسیته جریان 100، 200 و mA/cm2 در دمای 80 ͦC سرعت چرخش حمام rpm 600، چرخه کاری 70% و PH=4/5 بر روی زیر لایه فولادی از جنس st37 استفاده شد. سپس پوشش های تولید شده توسط میکروسکوپ الکترونی گسیل میدانی FESEM و طیف سنجی پراش انرژی پرتو ایکس EDS مورد مطالعه قرار گرفتند. همچنین رفتار خوردگی این پوشش ها در محلول 3/5 درصد NaCl توسط روش های پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی مورد بررسی قرار گرفت. مشاهدات ریز ساختاری و انالیز EDS نشان داد که افزایش دانسیته جراین در روش ابکاری الکتریکی جریان پلاسی منجر به کاهش اندازه دانه ها و میزان نانوذرات ZrO2 در پوشش نانو کامپوزیتی Ni- Cu-ZrO2 می شود. همچنین نتایج آزمون های خوردگی نشان داد که با افزایش دانسیته جریان در روش آبکاری الکتریکی جریان پالسی پوشش نانو کامپوزیتی Ni- Cu-ZrO2 جریان خوردگی افزایش یافته و پتانسیل خوردگی به سمت مقادیر با پتانسیل منفی تر میل می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISSE18_042 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742068/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سبزی، مسعود و معینی فر، صادق و نجفی بیرگانی، ابراهیم و مرساق دزفولی، سعید،1396،فرآیند آبکاری الکتریکی جریان پالسی پوشش نانوکامپوزیتی Ni-Cu-ZrO2: تاثیر دانسیته جریان فرآیند بر توزیع نانوذرات ZrO2 و رفتار خوردگی پوشش،هجدهمین همایش ملی مهندسی سطح و چهارمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر،اصفهان،https://civilica.com/doc/742068
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، سبزی، مسعود؛ صادق معینی فر و ابراهیم نجفی بیرگانی و سعید مرساق دزفولی)
برای بار دوم به بعد: (1396، سبزی؛ معینی فر و نجفی بیرگانی و مرساق دزفولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه حجم پروژه ها و حجم اطلاعات سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه ( PMIS ) با کیفیت اطلاعات و کیفیت تصمیم گیری در محیط های چند پروژه ای
- ارزیابی خواص سطحی فولاد زنگنزن 304 روکشکاری شده توسط فرآیند GTAW
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر پایداری لیبل بر روی ظرف
- تولید شاتون با استفاده از روش آهنگری پودر Powder Forging
- تهیه پودر اهن با درجه خلوص بالاتر از آهن سوخته بجا مانده در کارخانه ذوب آهن اصفهان با گاز تبدیل در دمای پایین
- بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
- بررسی دانه خوردگی بین دانه ای در فولادهای حساس شده 304 و 316 در محیط سولفوکوپریک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.