سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 921

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICSAU05_1107

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1397

چکیده مقاله بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت

از آنجا که هدف اصلی احداث سدهای مخزنی، ذخیره آب می باشد لذا نگهداری آب پشت مخزن و جلوگیری از هدر رفت آن از طریق نشت از پی و جناحین خصوصا زمانی که پی ضغیف و خرد شده بوده و پتانسیل بالایی برای نشت داشته باشد بسیار پر اهمیت خواهد بود. لذا در این پژوهش مبحث نشت و عمق بهینه پرده آب بند از پی خرد شده سدهای خاکی با استفاده از داده ها و اطلاعات سد خاکی سردشت آنالیز به کمک نرم افزار SEEP/W مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از مدلسازی در این پژوهش بیانگر مقدار نشت بیش از حد مجاز از پی بود. بنابراین به منظور کاهش نشت از پی چندین سناریو جهت طراحی پرده آب بند با عمق-های مختلف تعریف و مدلسازی گردید. بررسی ها نشان داد حتی با اجرای پرده آب بند در عمق های تا 20 متر تغییر چندانی در مقدار نشت عبوری از پی مشاهده نمی گردد اما در اعماق بیش از 50 متر و علی الخصوص در عمق 60 متری که پرده به یک لایه تقریبا ناتراوا دوخته خواهد شد میزان نشت افت چشمگیر داشته و مقدار آن کمتر از مقدار مجاز خواهد بود. لذا عمق 60 متری پرده آب بند بعنوان عمق بهینه در نظر گرفته شد.

کلیدواژه های بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت:

نویسندگان مقاله بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت

افشین پرتویان

هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان

هیوا دهقانی

کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان

مقاله فارسی "بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت" توسط افشین پرتویان، هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان؛ هیوا دهقانی، کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد خاکی سردشت، پی خرد شده، پرده آب بند ، نرم افزار SEEP/W هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 921 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجا که هدف اصلی احداث سدهای مخزنی، ذخیره آب می باشد لذا نگهداری آب پشت مخزن و جلوگیری از هدر رفت آن از طریق نشت از پی و جناحین خصوصا زمانی که پی ضغیف و خرد شده بوده و پتانسیل بالایی برای نشت داشته باشد بسیار پر اهمیت خواهد بود. لذا در این پژوهش مبحث نشت و عمق بهینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عمق بهینه پرده آب بند درپی های خرد شده سدهای خاکی با استفاده از روش تحلیل عددی-مطالعه موردی سد سردشت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.