سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: RELI01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 958
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رعایت الزامات قابلیت اطمینان در شرکتهای طراح، سازنده، مراکز تعمیراتی، صلاحیت پروازی و عملیاتی کشور
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات صنعت هواپیمایی در کشور عدم آشنایی کامل برخی از متصدیان امر در شرکتهای طراح، سازنده، شرکتهای تعمیراتی، عملیاتی و مراکز تداوم صلاحیت پروازی با روشهای قابلیت اطمینان و یا عدم انجام وظایف مرتبط با قابلیت اطمینان است. از آنجایی که درصنعت هواپیمایی در کشور هم اکنون هواپیماهای بسیار قدیمی و هواپیماهای مدرن به طور همزمان بکارگرفته می شود. بکارگیری روش تعمیراتی و روشهای قابلیت اطمینان متناسب یک ضرورت است. در این مقاله میزان تطابق شرکتهای هواپیمایی، شرکت های سازنده و طراح داخلی با استانداردهای جهانی بررسی شده و کمبودها و نارسایی های موجود مشخص شده است سپس برنامه و روشهای قابلیت اطمینان مناسب برای هر یک از این شرکت ها ارائه شده است و در بخش عملیاتی و تعمیراتی با توجه به وجود شرکتهای کوچک با میزان پرواز کم که بررسی آماری قابلیت اطمینان را با مشکل روبرو می کند راهکارهای عملی ارائه شده است و ملاحظات لازم در ارتقاء برنامه تعمیراتی از روشهای قبلی به روشهای جدید تشریح شده است.
کلیدواژه ها:
قابلیت اطمینان، تعمیر و نگهداری، MSG
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/73517/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهبازی، م و حسنلو، م،1388،رعایت الزامات قابلیت اطمینان در شرکتهای طراح، سازنده، مراکز تعمیراتی، صلاحیت پروازی و عملیاتی کشور،اولین کنفرانس مهندسی قابلیت اطمینان سامانه های هوافضایی،تهران،،،https://civilica.com/doc/73517
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، شهبازی، م؛ م حسنلو)
برای بار دوم به بعد: (1388، شهبازی؛ حسنلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار در برنامه ریزی پرژه های ساخت (مطالعه موردی)
- تجزیه و تحلیل ریسک در انتخاب بهترین روش ارزیابی عملکرد با رویکرد طراحی بدیهی فازی
- نسل جدیدی از مواد کامپوزیتی هوشمند فوق پیشرفته نوآورانه حاوی سیالات الکترورئولوژیک: یک بررسی تجربی
- دلایل افزایش نیروگاه های بادی نسبت به نیروگاه های خورشیدی نیروگاه های خورشیدی در ایران و جهان
- مطالعه فرکانسی افزودن گارنی فلپ پلاسمایی بر میدان جریان حول صفحه تخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.