شبیه سازی تولید سیگنالهای اتوآکوستیک امیشن با استفاده از مدل بهبود یافته گوش انسان و تحلیل نتایج با الگوریتم پیگیری تطبیقی (MPA)
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,310
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICBME16_035
تاریخ نمایه سازی: 11 تیر 1388
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر، اتوآکوستیک امیشن به عنوان یکی از ابزار تشخیصی مستقل از فرد در زمینه شنوایی شناسی در حال گسترش و تکامل بوده است در این تحقیق علاوه بر ارایه مدل جدیدی از گوش انسان در تولید سیگنالهای اتوآکوستیک امیشن، روش پیگیری تطبیقی به عنوان روشی جدید در تحلیل داده های اتوآکوستیک امیشن مورد بررسی قرار گرفته است. این الگوریتم، یکی از روشهای تجزیه سیگنال به اجزاء زمان فرکانس با ویژگیهای منحصر به فرد در مقایسه با روشهای موجک و فوریه می باشد.در این تحقیق توانایی هر یک از روشهای مذکور مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل از مدلسازی توسط آلگوریتم پیگیری تطبیقی و موجک ارزیابی شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشانگر توانایی بالای الگوریتم پیگیری تطبیقی در تجزیه و تحلیل داده ها در مقایسه با روشهای پیشین است. همچنین اتوآکوستیک امیشن حاصل از مدل جدید و توجه به غشاء تکتوریال و سلولهای مویی خارجی در این مدل، گویای بهبود سیگنال اتواکوستیک امیشن تولید شده توسط این مدل است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سینا شامخی
کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده برق ، گروه مهندسی پزشکی
محمدجواد ابوالحسنی
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات علوم و تکنولوژی در پز
محمدحسین میران بیگی
استادیار دانشگاه تربیت مدرس بخش برق گروه مهندسی پزشکی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :