سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: DCONF02_018
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 193
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگارگری و مروری بر تحولات آن در عصر صفوی
چکیده مقاله:
در تاریخ ایران پس از اسلام، دوران صفویه به لحاظ تحولات مهم سیاسی اجتماعی که با حکومت شاه اسماعیل آغاز شد نقطه شروع تحولات نگارگری گشت این تحولات که می توان تغییرات اجتماعی را نیز جزء آن شمرد عبارت بود از رابطه ایران با اروپاییان که بیشترین نمود را در پدیده های هنری به خصوص نگارگاری پیدا می نمود. از دیگر عوامل مهم تاثیر گذار بر روی هنر در این دوره پذیرفتن مذهب شیعه به عنوان دین رسمی کشور بود. در ایران پس از اسلام؛تا قرن ها نقاشی در خدمت هنر کتاب آرایی بود که از سده دهم هجری به بعد به صورت مستقل مطرح شد. هنر دوستی حاکمان حکومت وتوجه هر چه بیشتر به هنر توسط درباریان باعث ایجاد سبکی متفاوت و آزاد در هنر این دوره گردید بطوریکه زمینه ی فعالیت هنرمنداندر زیر نظر حاکمان هنر دوست بسیار بیشتر از گذشته فراهم گردید. همچنین ارتباط مستقیم با اروپا و آثار وارد شده به ایران زمینه شکل گیری سبک جدیدی در نقاشی ایران شد در واقع تغییرات ایجاد شده در نگارگری صفوی شامل دو روند همسو بود که یکی درونی و در ادامه سیر آهسته و طبیعی تحول نگارگری ایران و آن یکی سریع و تحت تاثیرهنر اروپاییان شکل گرفت.
کلیدواژه ها:
نگار گری، صفویه، سبک، تحولات اجتماعی و سیاسی، مکتب هنری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/732875/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمس، زهرا و قره خانی، هانیه و حسینی، پریسا،1396،نگارگری و مروری بر تحولات آن در عصر صفوی،دومین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی و مدیریت فرهنگی شهرها،تهران،،،https://civilica.com/doc/732875
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شمس، زهرا؛ هانیه قره خانی و پریسا حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شمس؛ قره خانی و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش انسان در عکاسی تبلیغاتی و فضای مجازی مطالعه موردی تبلیغات در ایران
- بررسی نگارگری دوره صفوی و مقایسه با نگارگری دوره های دیگر
- باغ ایرانی تمثیلی از بهشت در نگارگری دوره صفوی
- مطالعه تطبیقی نماد اژدها در آثار هنری ایران و چین
- بررسی رابطه مشارکت الکترونیکی و اعتماد الکترونیکی با نقش واسط رسانه های اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.