سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CONFCA01_052
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 744
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ادراک حس آرامش در خانه های سنتی ایران (نمونه موردی: خانه طباطبایی ها کاشان)
چکیده مقاله:
خانه های سنتی ایران همچون نگینی از معماری ایرانی اسلامی گذشته در سراسر کشور می درخشند. اما آنچه که دراین پژوهش برآنیم تا بررسی کنیم, ارتباط میان معماری این خانه ها و ادراک حس ارامش است. بصورت موردی خانه طباطبایی ها در کاشان در نظر گرفته شده است. پژوهش با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و منابع مکتوب و همچنین مشاهدات میدانی و تجزیه و تحلیل پژوهش های پیشین صورت گرفته و درنهایت عواملی که باعث ایجاد حس آرامش در فضاهای این خانه ها شده گردآوری گشته و باتوجه به عدم وجود آرامش گذشته در خانه های امروزی اصول و مبانی طراحی آنها توصیه شده است. یافته های این پژوهش پیرامون چگونگی ارتباط بین قسمت های مختلف خانه طباطبایی ها و اینکه هرکدام با هدف تامین کننده ی چه نوع حس انسانی یا چه نوع آسایش جسمی در انسان هستند به عنوان مثال عقب نشینی در خانه نشان دهنده ی عدم تجاوز به حقوق دیگران، هشتی خانه نشان دهنده ی مردم واری و حفظ حریم محارم، دالان نشان دهنده ی حس زیبایی با استفاده از تضاد روشنی حیاط و تاریکی دالان، حیاط نشان دهنده ی رعایت درونی و اندرونی، فضای اتاق ها نشان دهنده ی مقابله با شرایط اقلیمی برا آسایش اهل خانه، ساباط برای ایجاد سایه برای مردم خارج از خانه (مردم واری) و شاه نشین نشان دهنده ی تکریم مهمان است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFCA01_052 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/732800/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فراهانی, فاطمه and ذکاوت, میثم and مومنیان, آرزو,1396,بررسی ادراک حس آرامش در خانه های سنتی ایران (نمونه موردی: خانه طباطبایی ها کاشان),کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در عمران ، معماری و شهرسازی با رویکرد ایران اسلامی,Mashhad,https://civilica.com/doc/732800
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396, فراهانی, فاطمه؛ میثم ذکاوت and آرزو مومنیان)
برای بار دوم به بعد: (1396, فراهانی؛ ذکاوت and مومنیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روانشناسی آمیختگی رنگ و نور دربازشوهای خانه طباطبایی های کاشان
- مصالح و تکنیک های بومی، راهبردی به سوی معماری ن وین پایدار (مورد مطالعاتی: بناهای کیسه خاکی)
- فضای آرامش بخش در خانه بررسی مولفه های محیطی تاثیر گذار برای بهبود کیفیت خانه
- ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان
- بررسی برخی از مولفه های نقد جامعه شناسی در اشعار سهراب سپهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثر تیمارهای مختلف کودی و الگوهای مختلف کشت بر اجزاء عملکرد دانه ریحان و سورگوم در کشت مخلوط
- ارزیابی توان تولید ریحان و سورگوم علوفه ای در سیستم کشت مخلوط افزایشی
- اثرغنی سازی عنصر روی بر برخی صفات مرفولوژیکی جوانه چیا
- بررسی اثر عنصر روی بر میزان رنگیزه های فتوسنتزی جوانه چیا
- گیاهان دارویی موثر در رفع عوارض آلودگی هوا از نگاه طب سنتی ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.