فلسفه برای کودکان چشم انداز نظری و بررسی تجربی
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,405
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICSA06_012
تاریخ نمایه سازی: 4 تیر 1388
چکیده مقاله:
با نظر به اینکه از یک سوی درجهان پیچیده امروز افراد برای برخورد منطقی با چالش های ه یادگیری مهارتهای تفکر نیازمند می باشد و از سوی دیگر فلسفه برای کودکان به عنوان یکی از ابزارهای اصلی پرورش مهارتهای تفکر در کودکان شناخته شده است، مقاله حاضر بررسی این برنامه را از جنبه نظری و از جنبه تجربی در کانون توجه خود قرار داده است. در بخش نظری راجع به تاریخچه اهداف نحوه اجرا نوع سوالات P4C و تاثیر آن در تقئیت قوه داوری بحث شده و در بخشش تجربی به نتایج برخی از تحقیقات انجام شده و در خصوص ارزیابی P4C اشاره شده و همچنین یک نمونه عینی از اجرای P4C برای کودکان ایرانی تحلیل شده است.
در خاتمه نتیجه گیری شده که مدارس جانعه ما می توانند محیط مناسبی برای اجرای برنامه P4C باشند، چونکه دانش آموزان ما مشتاقانه در جستجوی فرصت هایی برای فکر کردن مشارکت و ابراز نظر می باشند و اینکه در نظام فعلی آموزش و پروش می توان زمینه های مناسب برای اجرای P4C و ایجاد کلاس تفکر و ساعت تفکر در مدارس دوره ابتدایی را فراهم آورد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طاهره جاویدی کلاته جعفرآبادی
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :