سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 024_1346637484
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,493
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر پدیده تفرق روی نیروی موج وارد بر ستونهای قائم
چکیده مقاله:
محاسبه نیروی موج وارد بر پایه سکوهای دریایی در طراحی این نوع سازهها اهمیت ویژهای دارد. نیروی موج وارد بر هریک از ستونها در سازههای دریایی از حل معادله حاکم بر پتانسیل سرعت بدست میآید. معادله حاکم و شرایط مرزی آن برای مقاطع مختلف قابل حل میباشند. در این مطالعه از تئوری تفرق موج استفاده گردید که برای امواج صوتی و الکترومغناطیسی نیز کاربرد دارد. پتانسیل سرعت که از معادله حاکم و شرایط مرزی آن حاصل میشود از مجموع دو بخش پتانسیل موج برخوردی و پتانسیل موج تفرق یافته بدست میآید. هریک از این دو بخش تاثیر خود را روی پتانسیل سرعت کل خواهند داشت. در این مطالعه تاثیر هریک از این دو مورد در حالات مختلف برای ستون جعبهای بررسی شد و نتایج حاصل با ستون استوانهای مورد مقایسه قرار گرفت. به وسیله نتایج این مطالعه میتوان از ترمهایی که تاثیر ناچیزی روی نیروی موج دارند صرفنظر کرده که این امر باعث سادگی و افزایش سرعت محاسبات خواهد شد. نتایج حاصل به صورت فرمولها و نمودارهایی ارائه شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 024_1346637484 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/73/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توانگری برزی، مجید و خانجانی، محمدجواد،1383،بررسی تاثیر پدیده تفرق روی نیروی موج وارد بر ستونهای قائم،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/73
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، توانگری برزی، مجید؛ محمدجواد خانجانی)
برای بار دوم به بعد: (1383، توانگری برزی؛ خانجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Morison, J. R., O'Brien, M. P., Johnson, J. W., and ...
- MacCamy, R. C., and Fuchs, R. A., ،Wave Forces on ...
- Rahman, M., *Approximate Estimation of Second Order Wave Forces On ...
- Method for Predicting Wave Forces On Rectangular Caissons', J. of ...
- Ghalayini, S. A., Williams, A. N., ،Nonlinear Wave Forces on ...
- Sarpkaya, T., and Isaacson, M., ،#Mechanics of Wave Forces on ...
- Abramowitz, M., Stegun, I. A., ،Handbook of Mathematical Functions', Dover, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیشنهاد درس جدید "حرفۀ مهندسی" برای دوره های کارشناسی مهندسی ایران
- مقایسه ی روش های زهکشی گود در احداث ساختمان های بلند با زیرزمین های عمیقدر حضور سفره ی آب موضعی
- تعیین روش مناسب جهت محاسبه ظرفیت استاتیکی محوری شمع توربین بادی دریایی
- تجهیزات و دکل حفاری
- بررسی تاثیر مشخصات ذاتی خاک در ظرفیت باربری جداره شمع های طویل دریایی مورداستفاده در سکوهای نفت و گاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.