سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس پژوهش های نوین در علوم و مهندسی
کد COI مقاله: NRSECONF02_052
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 314
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ریزساختار و خواص مکانیکی جوش های نامشابه فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 316L به فولاد ساده کربنی ST-37
چکیده مقاله:
اتصال فولادهای زنگ نزن به فولادهای کربنی و کم آلیاژ جزء پرکاربردترین نوع اتصالات غیرهمجنس می باشد. در این تحقیق به بررسی ریزساختار و خواص مکانیکی جوشکاری غیرمشابه فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 316L به فولاد کربنی ST-37 پرداخته شده است. برای انجام جوشکاری از روش جوشکاری قوسی با الکترود دستی SMAW با قطبیت مثبت DCEP و فلز پرکننده E316L استفاده شد. پس از جوشکاری، ریزساختار مناطق مختلف اتصال شامل فلزات پایه، فلز جوش، مناطق متاثر از حرارت و فصل مشترک ها با میکروسکوپ های نوری و الکترونی بررسی شدند. انجماد در فلز جوش بصورت فریت اولیه همراه با آستنیت و با مورفولوژی اسکلتی صورت گرفت. در فصل مشترک فلز پرکننده با فولاد زنگ نزن آستنیتی رشد رونشینی به همراه کاربیدها و در فصل مشترک فلز پرکننده با فولاد کربنی یک منطقه باریک مارتنزیتی مشاهده شد. همچنین خواص مکانیکی نمونه ها شامل ریزسختی سنجی، آزمون کشش و نیزشکست نگاری نمونه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. در آزمایش کشش عرضی تمامی نمونه ها از منطقه فلز پایه فولاد کربنی و بصورت نرم دچار شکست شدند. در نتایج سختی سنجی، سختی ناحیه جوش در فصل مشترک با فولاد کربنی بدلیل تشکیل باند مارتنزیتی بیشترین مقدار را نشان داد. میزان فریت فلز جوش جهت جلوگیری از ترک خوردن انجمادی طبق دیاگرام شفلر در محدوده 5 تا 10 درصد قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
جوشكاري غيرمشابه، فولاد زنگ نزن آستنيتي، فولاد كربني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728890/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آهنگریان، مجید و جعفرزادگان، مصطفی،1395،بررسی ریزساختار و خواص مکانیکی جوش های نامشابه فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 316L به فولاد ساده کربنی ST-37،کنفرانس پژوهش های نوین در علوم و مهندسی،قزوین،،،https://civilica.com/doc/728890
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، آهنگریان، مجید؛ مصطفی جعفرزادگان)
برای بار دوم به بعد: (1395، آهنگریان؛ جعفرزادگان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر زاویه کانال قالب بر رفتار کرنشی آلومینیوم طی فرایند نورد با کانالهای هم مقطع زاویه دار
- ارزیابی توزیع تنش و دما در فرایند جوشکاری قوس تنگستن بر روی اتصالات v شکل
- مطالعه عیوب جوشکاری خطوط لوله انتقال نفت و گاز
- مقاومت کششی جوش تیگ دو فلز غیر همجنس آلیاژ آلومینیم 5050 به فولاد زنگ نزن کم کربن
- اثر آلیاژ سازی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار فلز جوش فولاد St12 توسط جوشکاری قوسی توپودری خود محافظ
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.