سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NFRANR01_346
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 86
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی و بهینه سازی مصرف سوخت تراکتور MF285 در سرعت ها و عمق های مختلف شخم با گاوآهن برگردان دار با استفاده از روش سطح پاسخ RSM
چکیده مقاله:
روند رو به افزایش قیمت و محدود بودن منابع انرژی، اهمیت بهینه سازی مصرف سوخت را در بخش کشاورزی بیش از بیش می نمایاند. در بخش کشاورزی تراکتور به عنوان عامل اصلی مصرف انرزی و تولید توان محسوب می شود. حداکثر نمودن بازده سوخت یکی از راه های افزایش عملکرد موثر تراکتور مزرعه می باشد در این مطالعه مدل سازی و بهینه سازی میزان سوخت مصرفی تراکتور MF285 در سرعت ها و عمق های مختلف شخم، با گاو آهن برگردان دار سه خیش، با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. فاکتور عمق شخم در سه سطح 25، 20، 30 سانتی متر و فاکتور سرعت پیشروی در سه سطح 5، 4، 6 کیلومتر بر ساعت انتخاب گردید. و ازمون های مزرعه ای بر پایه طرح مرکب ccd در قالب مرکز وجهی انجام شد و نتایج با استفاده از نرم افزار expert design تجزیه و تحلیل گردید. نتایج حاصل از انجام عملیات خاک ورزی با گاو آهن برگردان دار نشان داد که با افزایش سرعت، مصرف سوخت تراکتور در واحد سطح کاهش پیدا کرد. ولی با افزایش عمق خاک ورزی، به دلیل افزایش مقاومت کششی و با استفاده از توان تراکتوری بیشتر برای غلبه بر این مقاومت مصرف سوخت افزایش پیدا نمود. در تعیین نقطه بهینه سوخت مصرفی تراکتور، بیشترین درصد مطلوبیت، یعنی 0/960 در سرعت 6 کیلومتر در ساعت و عمق 20 سانتی متری به دست آمد. هم چنین معادله ای برای میزان سوخت مصرفی تراکتور براساس دو عامل سرعت پیشروی و عمق شخم ارایه گردید.
کلیدواژه ها:
انرژی، خاک ورزی، مدل ریاضی، تراکتور، روش سطح پاسخ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728606/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهریجانی، محمد و خدایی، جلال و زارعی، سمیرا،1394،مدل سازی و بهینه سازی مصرف سوخت تراکتور MF285 در سرعت ها و عمق های مختلف شخم با گاوآهن برگردان دار با استفاده از روش سطح پاسخ RSM،اولین همایش ملی یافته های نوین در پژوهشهای کشاورزی و منابع طبیعی،میانه،،،https://civilica.com/doc/728606
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مهریجانی، محمد؛ جلال خدایی و سمیرا زارعی)
برای بار دوم به بعد: (1394، مهریجانی؛ خدایی و زارعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات سطوح افزایشی مکمل سازی آرژنین بر عملکرد کپک های چوکار (Alectoris chukar) پرورش یافته در شرایط بسته
- مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ و اثر آنها بر كاهش بار میكروبی دان
- تعیین ارزش غذایی بوته هندوانه، خیار، گرمك و كدو آجیلی در استان كردستان
- اثرات آنتی اكسیدان ها بر انجماد اسپرم
- پیشرفت های دارویی در تولید مثل سگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.