بررسی تجربی عملکرد لوله حرارتی نوسانی با نانو سیالات آب-نقرهو آب-اکسید تیتانیوم
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,778
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CFD12_159
تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1388
چکیده مقاله:
در مقاله حاضر تاثیر عوامل موثر، شامل: سیال عامل ، زاویه قرارگیری ، نسبت پرشدگی و شار حرارتی ورودی بر مقاومت حرارتی لوله حرارتی نوسانی بصورت تجربی بررسی شده است. همچنین تاثیر بکارگیری نانو سیال با غلظت های مختلف ذرات نانو مورد ارزیابی قرار
گرفته است. لوله حرارتی نوسانی انتقال حرارت را نسبت به لوله خالی تا 11,5 برابر افزایش داد. حالت کارکرد بهینه برای سیستم با نانو سیال آب- نقره در نسبت پرشدگی 50 % با مقاومت حرارتی 0,9 K/W و برای سیستم با نانو سیال آب- اکسید تیتانیوم در نسبت پرشدگی 40 %با مقاومت حرارتی 0,8 K/W به دست آمد. کارکرد بهینه برای سیستم با آب خالص در نسبت پرشدگی 40 % با مقاومت حرارتی 1,15 K/Wاست. نانوسیال مقاومت حرارتی را تا 30 % کاهش می دهد. با کاهش غلظت ذرات نانو در سیال پایه عملکرد سیستم نیز کاهش یافته و مقاومت کلی سیستم افزایش یافت. رژیم جریان دوفازی داخل لوله ها در توان های پایین (کمتر از 20W ) بصورت اسلاگ و پلاگ بود اما در توان های بالاتر (بیشتر از 30W) بصورت حلقوی در می آمد. در حالت حلقوی عملکرد سیستم بهتر بود ولی احتمال خشک شدگی و افزایش ناگهانی دمای چگالنده وجود داشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حامد جمشیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
محمد بهشاد شفیعی
استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
سجاد عرب نژاد
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
یداله سبوحی
دانشیار دانشکده انرژی دانشگاه صنعتی شریف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :