سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CONFAM01_166
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 289
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل عوامل محیطی موثر بر قصدترک خدمت پرستاران
چکیده مقاله:
مطالعات در حوزه مدیریت منابع انسانی به نقش و اهمیت منابع انسانی به عنوان عامل موفقیت سازمانی یاد نمودهاند؛ اما نکته مهم فراهم آوردن شرایطی است که سازمان بتواند با جلب رضایت کارکنان خود؛ انگیزه مناسبی را در آنها خلق نموده و آنها را برای تحقق اهداف کلان سازمانی هدایت نماید. در این میان پرستاران بیمارستان برای ارایه خدمات مناسب به بیماران نیازمند حمایت مناسب هستند. مطالعه حاضر به دنبال بررسی عواملی است که بر قصد ترک خدمت آنها تاثیر گذار است. بر این اساس مطالعه حاضر تاثیر چهار متغیر رضایت شغلی، استرس، مشارکت و شرایطهای ارتقاء را بر قصد ترک خدمت پرستاران بیمارستان آتیه در شهر تهران مورد بررسی قرار داده است. جامعه پژوهش شامل کلیه پرستاران این بیمارستان بود که حجم نمونه توسط جدول جرسی و مورگان تعداد 313 نفر از آنها تعیین و بصورت تصادفی انتخاب شدند و پرسشنامه های استاندارد بین آنها توزیع شد. نرم افزار PLS جهت تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفت و داده ها پس از مشخص شدن توزیع نرمال، توسط آزمون آماری مناسب مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که هر چهار متغیر بر قصد ترک خدمت پرستاران تاثیرگذار هستند و در این میان متغیر رضایت شغلی بیشترین تاثیر را بر قصد ترک خدمت پرستاران دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFAM01_166 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725949/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیزاده، سوده و فرهنگی، علی اکبر و سبک رو، مهدی،1395،تحلیل عوامل محیطی موثر بر قصدترک خدمت پرستاران،اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت،میانه،https://civilica.com/doc/725949
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، علیزاده، سوده؛ علی اکبر فرهنگی و مهدی سبک رو)
برای بار دوم به بعد: (1395، علیزاده؛ فرهنگی و سبک رو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر رفتار شهروندی سازمانی بر رضایت مشتری ( مطالعه موردی: فروشگاه رفاه شرق تهران)
- نحوه ارائه خدمات با تمرکز بر شرایط کارکنان
- تاثیر مشارکت اجباری مشتریان بر پیامدهای خدمات بیمه ای در شرکت پاسارگاد
- احساس گناه مصرف کننده و آینده رفتاری
- تحقیق درعملیات ابزار تصمیم گیری مدیران جهت تعیین نیروی انسانی واضافه کاری دربرنامه ریزی تولید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.