سال انتشار: 1394
محل انتشار: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
کد COI مقاله: BAGHBANI09_136
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 230
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی زود هنگام هیبریدهای خود گشن بادام حاصل از تلاقی تونو و دی 99 با استفاده از نشانگرهای مولکولی
چکیده مقاله:
بادام با نام علمی Prunus amigdalus Batch syn .Prunus dulicis Mill/D.A.Webb یکی از مهمترین میوه های خشک مناطق معتدله در دنیا به شمار می رود که به دلیل سهولت در برداشت، نگهداری و حمل نقل ،سازگار بودن با خاک های آهکی و مناطق نیمه خشک از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار می باشد .یکی از مشکلات تولید بادام خود ناسازگاری است که موجب کاهش شدید تشکیل میوه و نهایتا ایجاد مشکل در مدیریت باغ می گردد. بنابرین اصلاح بادام به منظور ایجاد ارقام خود سازگار اهمیت بالایی دارد. در این آزمایش شناسایی وغربال گری 54 هیبرید بادام حاصل از تلاقی رقم خود سازگار تونو ( والد پدری ) و رقم خود ناسازگار دی 99 والد مادری به کمک PCR بررسی شد. نتایج بررسی های مولکولی هیبریدهای مورد ارزیابی در این پژوهش نشان داد که 50% هیبریدها تشکیل باند داده که این باندها با توجه به نوع پرایمر اختصاصی مورد استفاده شده نشان دهنده ی خود گشن بودن 50% این هیبریدها می باشد. بنابراین در تحقیق حاضر هیبرید های خود سازگار شناسایی شده اند که می توانن در آنینده همچنین در برنامه های اصلاحی مورد استفاده قرار گیرند تا گامی دیگر در جهت شناسایی و معرفی ارقام خود سازگار برای ایجاد کشت های تک رقمی و استفاده در برنامه های اصلاحی بعدی باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BAGHBANI09_136 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/724342/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عابدینی، آروین و ایمانی، علی و عبدوسی، وحید،1394،شناسایی زود هنگام هیبریدهای خود گشن بادام حاصل از تلاقی تونو و دی 99 با استفاده از نشانگرهای مولکولی،نهمین کنگره علوم باغبانی ایران،اهواز،https://civilica.com/doc/724342
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عابدینی، آروین؛ علی ایمانی و وحید عبدوسی)
برای بار دوم به بعد: (1394، عابدینی؛ ایمانی و عبدوسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.